Vissa dagar hinner man med mycket!

Började morgonen med att sola och träna. Idag körde jag hårt, inget mesande längre!
Sen åkte jag till Charlottenborg och handlade. När jag kom hem så kom Karin också, lagom till 11-kaffet!

När vi fikat med goda mackor så var vi ute och grejade i stallet en stund innan vi red. Jag red Beris och Karin Nökkvi. Vi red bort mot Ängsnäs och hundarna var med. Det var djup snö på flera ställen så de fick kämpa på,både hundar och hästar! Vid Ängsnäs kom en flock med rådjur och skrämde upp Beris som steppade hela vägen hem! Han var helknasig, hoppade och for och glodde sig omkring.

Men nyss ringde grannen och sa att det skulle bli jakt i helgen och att de sett 2 älgar just där vi red. De fodrar tydligen där. Då var det nog älglukten som skrämde honom!

När vi kom hem lagade vi lunch och gav alla djur mat. Sen ut igen och red Katur och Freyja! Katur var så stark idag så jag var alldeles skakis i armarna ! Han blir så trött i bakbenen när det är så mycket snö,så han lägger sig på tygeln istället!

Efter stalljobbet var det kaffedags. Ett stort fruktfat blev tilltugget! Sen kom vi på att vi skulle åka till Sharpman i Hogstad. Vi väntade på Tomas som ville kolla på handskar till jakten. På torsdagar har de öppet till 19, det är ju bra.

Jag kollade på nya kängor men hittade inget. Däremot klantade jag mig när jag provade en känga. Kunde petat ut ett öga!!!! Tappade balansen och ramlade mot en ställning som petade mig strax under ögat, får se om det blir blåtira...

När vi kom hem har Tomas målat och jag har suttit här och druckit mängder med te....

Kommentera

Publiceras ej