Åkte hem från jobbet på fm. Städade av lite snabbt innan lunchen.

Sen kom Amanda och red ut med Karin och mig. Amanda fick rida Tindra, jag tog Katur och Karin red Beris. Hästarna har inte blivit ridna när det varit så kallt, så idag var de jättepigga! De blev riktigt svettiga och Tindra flåsade till och med. Så skönt att det blivit lite mer normal temperatur ute nu så man kan rida.

När vi kom tillbaka så hann vi börja mocka lite innan Marie och barnen kom på besök. Vi gick en sväng med hundarna till skogen innan vi gick in. Vi tog lite glögg medans jag och My bakade scones till fikat. Det var gott!

Sen spelade vi yatzy allihop, utan Tomas som höll på och rökte korv och kött ute i röken och fick springa ut och in. Vi smakade på den och den var jättegod! Smakade ungefär som isterband.

När besöket åkt hem så blev det lite plock igen! Dammsög, hängde lite tvätt osv! Lagade kvällsmat och fick en anmälan till valpkurs på telefon. Vilket gjorde att jag kom på att info om kurserna måste ut nu!

Nellie och jag tränade ett litet pass med sökarbete. Jag ville ha ut henne i rummet så nu placerade jag ut krukorna. Fick en blindmarkering, men annars gick det bra!

Tomas hemrökta korv


Vilma undrar när det blir mat!

Kommentera

Publiceras ej