Idag började Tomas jobba igen efter att ha varit hemma sen före jul. Så nu var allt som vanligt igen!

Fodrade hästarna och hämtade tidningen innan frukost. Sen ut igen och mocka, fylla på vatten, fixa hos kaninen och packa höpåsar. Efter en timme är mina fötter stelfrusna så då är det kaffepaus! Smakar väldigt gott när man kommer in efter fysiskt jobb!

Tinade upp en stund och drack kaffe. Sen tog jag ut Beris på en ridtur. Det var en helt underbar ridtur. Solen värmde lite grann i ansiktet och det var alldeles knäpptyst i skogen. Bara Beris steg som knarrade lite i snön. Första sträckan var han lite  seg. Blir piggare när man är fler. Men när vi väl kom över på andra sidan vägen så traskade han på. Tölten har blivit så himla bra. Så mjuk och go är han. Jag red barbacka, det är så skönt på vintern, att sitta på den varma hästkroppen!

När vi närmade oss hemma hoppade jag av och gick för att få upp värmen i fötterna. Men det gick inte! Jag skyndade mig att fodra och göra iordning Beris så jag kunde gå in och värma mig!

Åt lunch och sen gick jag ut igen. Hämtade ved, mockade lite igen och fyllde på mycket halm som de kan tugga på mellan målen!

När det började skymma gick jag in och drack te och tog en rostad macka. Mums! Pratade i telefon med mamma som hade plockat bort julsakerna. Men här får de vara kvar ett tag till, det är så mysigt.

Slappat lite och känt mig onyttig (!) på kvällen. Men imorgon är det jobbardag igen, så även på onsdag.


Nellie i solen, idag.

1 kommentarer

Anna

11 Jan 2010 20:43

Ja dom är kvar här ännu oxå,men tar nog bort dom till helgen:)

Kommentera

Publiceras ej