Måndag till tisdag jobbade jag hos Mattias.

På morgonen åkte jag och tränade. Det var skönt och välbehövligt!! Måste ta tag i träningen igen!

När jag kom hem efter att ha handlat, så var det tvätt och lite plock.

När jag åt sen lunch kom Helen och Tilde och hälsade på. När vi fikade kom först Karin och sen kusin Camilla med sina barn och Tomas mamma. På med mer kaffe!

Tilde och Liam lekte som sjutton. Det var kul att se! De var i marsvinsburen och grejade med marsvinen. Plockade gräs och stryrde!

Sen var det avslutning på min vardagslydnadskurs. Det gick så bra! Hade en liten frågesport kombinerad med uppgifter som de skulle göra. Efter fikat provade vi lite agility.

Idag har jag haft 2 privatlektioner. Totalt olika! Den första var en van hundtjej som tävlat i lydnad och som ville komma vidare i sin träning. den andra var nybörjare med en stökig 9 månaders hulligan!! Ha, ha vilken go kille! Hunden alltså!

Ikväll har jag haft kantarellsök. Nellie hade ett hårt jobb för att hitta en dl torra små svampar som vi kunde träna på! Men det räckte och det gick jättebra! Några kom riktigt långt idag!

Nu har vi precis ätit. Klockan är snart 22 och det börjar bli kallt ute. Ska ta och gå ut till djuren en sväng. På med träningoverallen!

Kommentera

Publiceras ej