Förra tisdagen frös vi som sjutton på kursen på kvällen. Det regnade och var ca 6 grader.

Men denna vecka är det sommar! Jag tror det började igår.

Mattias och jag åkte till Norrköping, med trasig AC i bilen! Hur stod man ut förr??? Jag öppnade och hade korsdrag, men vad hjälpte det! Det bara dånade i bilen....och svetten rann....

Idag har jag beställt tid för att kolla om det går att laga AC:n. Ja, går gör det ju, men det beror ju på vad felet är, hur mycket det kostar.

Imorse jobbade jag till 10, sen åkte jag direkt till en tjej och hade privatlektion, så jag kom hem efter lunch.
Släppte hästar på bete, åt lite mat och satte igång med tusen saker ......

När jag tog mig tid till en liten kaffepaus så tittade jag på alla fina blommor i landen och konstaterade att för 3 månader sedan var det en halvmeter snö över hela trädgården. Ett äppleträd blev så skadat av harar så det fick vi byta ut, sen "dog" björnbären. Fast bara fjolårsskotten som skulle bära frukt i sommar som tur är, det kommer nytt som kommer att bli bär nästa år. Annars växer det så det knakar!!!

På kvällen hade vi två agilitykurser. Jag blir lika impornerad varje gång när det kommer nya hundar och ska lära sig. Hur fort går det inte?! Visserligen är det små grupper, men ändå.... så långt som de kommer på 1 gång kom vi på en halv termin när vi började!!

När vi var klara med kurserna var klockan nästan 21. Karin och jag stekte dinkelpannkakor till kvällsmat (sena vanor på sommaren!) Nu har vi varit ute och gett hästarna mat och vattnat blommorna.

Kommentera

Publiceras ej