Lördag till söndag var Helen och jag iväg till Västervik och hälsade på Ulla-carin. Helen hämtade mig på em och så körde hon. Vi hade en supertrevlig kväll med god mat, mycket prat och så melodifestivalen.

På morgonen väntade en väl tilltagen frukost! Bara att sätta sig! Vilken service!

Sen åkte vi och hälsade på hennes hästar som stod några mil bort. Gamle Stolpi som är omkring 40 år och Skuggi också ganska gammal.Sen var det ett nytt litet sto. Gaula tror jag att det stavas.

Innan vi åkte hem till Motala igen var vi "tvungna" att  äta lunch. En jättegod ostpaj med päron på!

När jag kom hem slet Tomas med att borra dräneringsbrunnar till all snö som förhoppningsvis kommer att smälta. Fy vad jobbigt det är med snön nu när mina kurser snart ska börja.

Jag mockade och grejade i hagen. Det är så skönt nu när det är ljust så länge!

Sen kom Karin från Västerås-utflykten och visade sina fina kort från stylingen. Hon stannade och åt med oss. Lax och ugnsrostad potatis och rotfrukter.

Idag var jag hemma på fm och som vanligt mockade och fixade. De som behövde fick komma in och äta extra mat. Så kratsade jag hovarna och borstade lite.

Så var det dags att åka till jobbet! Eva hann komma och hämta lite hö. De hade slut! Imorrn ska hon hänga med mig och träna. Sen har jag privatlektion efter det. Fullt upp!

Karin!


2 kommentarer

Mia & Theo

16 Mar 2010 13:33

Hej Agneta.



Tack snälla för din hjälp, den är ovärdelig och jag är så glad att vi hittade dig.



Varma hälsningar Mia & Theo

agneta

16 Mar 2010 18:00

Tack snälla Mia! Det värmer! Jag håller tummarna för dig!Du fixar det här!

Kommentera

Publiceras ej