Igår hade vi valpkurs igen. 6 tappra hundar med ägare trotsade vädret och kom hit! Vi tog ut husvagnen och höll oss lite "inomhus" ibland, när det kom lite regndroppar! Innan vi slutade fick de springa och leka när vi gick ner till jaktstugan. Åååå vad jag längtar tills snön försvinner så vi kan vara där igen!

Efter lunch klippte jag Katur och Beris på hals och bog. Det blir så varmt med vinterpälsen nu på våren. Men jag hade päls överallt, mest i ögonen! Det flög mjuka hår överallt!

Mockade och grejade lite i hagen innan jag gick in och städade. Gud vad jag städar sällan.... Förr var det flera gånger i veckan, nu ..inte ens en gång i veckan. Har man tofflor så känner man inte gruset!

På kvällen släckte vi lamporna en timme, som man skulle! Tände en massa ljus, så mysigt så!

Halvsov framför tv:n resten av kvällen, trött efter veckan som var innehållsrik!

Idag började vardagslydnadskursen, så himla trevligt! Goa hundar och folk! Ska bli jättekul att se dem utvecklas.

Efter lunch kom Karin. De hade varit på maskerad i går kväll i Jönköping och kom hem 4.30 inatt!

Vi klippte de hästar som var kvar, 3 stycken. Freyja skötte sig utmärkt men Nökkvi och Tindra tyckte det var urläskigt och bråkade lite.  För Tindra var det första gången och Nökkvi tycker allt är läskigt innan han fattat! När man väl börjar klippa så står han still.

Sen gick vi in och åt våfflor till fikat. Gott!

Efter det tog vi en ridtur, Tomas , Karin och jag. Hundarna kunde äntligen få följa med igen. Snön har sjunkit undan rejält och vi tog bara en kort sväng eftersom hästarna stått länge och inte har superkondis.


Det var ljust så länge idag så klockan var över 20.00 när vi kom in! Härligt!!


Kommentera

Publiceras ej