Redan igång på morgonen här!!
Tomas och jag släppte ut fåren imorse från att de har stått inne några veckor i stallet. Ja, det var mest Tomas som brottades med dem, de är ju inte så lätthanterade som de vi hade förr. De vi hade då följde efter som hundar.

Passade på att fixa lite i stallet, hämta hö, köra vatten till fåren osv, så jag blev genomsvett. Men Vilma frös och ville gå in, så nu ska vi väl ta lite kaffe innan jag ska gå ut igen. Ulla ringde och behövde hö, så jag ska lägga fram till henne.

Vilma fick ett arbete imorse. När vi hade Nellie så bar hon ofta  in tidningen till Tomas från hallen när vi hade hämtat den. Nu skulle jag se om Vilma fixade det. Att hon gjorde! Hon galopperade in så fort hon kunde, lilla skruttan!Fast jag fick dela upp tidningarna i 4 skick! MT först och sen Land i 3 delar, hon har ju så liten mun!

Igår var Sanna och Maritha här och hjälpte till med hästarna. Vi red ut en sväng, Sanna på Freyja och Maritha på Beris, själv tog jag Nökkvi.

Idag måste jag göra något med Tindra. Just nu snöar det, får se vad det blir sen.

Jag tänkte att jag skulle dammsuga bilen lite för det är så mycket skräp och hundhår i baksätet. Imorrn tänkte vi åka till Ullared, bra om det är lite rent på sätena.

I helgen kommer Robert och Mi hem också så jag ska väl dra ett tag med dammsugaren inne också.


Vilmas favoritplats



Kommentera

Publiceras ej