Gick upp halv 7, kände mig pigg!

Fodrade våra hästar, får och kaniner innan jag gick till grannen och släppte ut hennes 2 halvblod. Jösses vad stora de är! Svårt att nå upp när de ska ha grimmor på sig!

Idag ska jag till naprapaten med min arm. Det är inte bra sedan jag ramlade i vintras. Dök 2 gånger på några dagar och fick armen under mig. En gång snubblade jag på en snövall när jag gick och  bar något som jag inte släppte (!) Det var inte ens något viktigt. Sen blev jag påsprungen av Freyja som fick lite för bråttom ut från stallet.

Har jobbat mycket i veckan. Men i tisdags innan jobbet var Eva och jag i Tranås och shoppade lite. Det var trevligt. Vi åt också lunch, taibuffé som var supergott men jag var mätt hela kvällen. Hälsade också på Ulla, Evas mor som har köpt en gård nära Boxholm.Jättefint låg det. En å rann genom trädgården.

Klockan 17 på tisdag började jag jobba. Slutade 18 på onsdagen. Kvällen tillbringades i fårhagen med att försöka få in dem i stallet, för de ska klippas. Det var storm,  regnet småduggade och fåren var hysteriska!! Men tillslut fick vi in dem i transporten och kunde köra hem. Tyvärr stukade Tomas foten i tummultet, det hördes tom när det small till i foten.

Nu står de inne några dagar så kanske de kan bli lite tamare! På lördag kommer fårklipparen.

Igår jobbade jag 8-17 och på kvällen blev det lite målat i sadelkammaren. Idag ska vi se om vi hittar en plastmatta så det kan bli klart snart!



Kommentera

Publiceras ej