Igår åkte vi till Gekås i Ullared. Tomas , Karin och jag. Vi tänkte åka vid 5, då fick bilen för sig att inte starta! Det blev till att snabbt lasta ur den andra bilen och ta den. Givetvis full med bråte var den....vi kom iväg 10 över 5 istället och på grund av snön som kommit så tog det nästan 4 timmar ner!

Vi kom in direkt, ingen kö. Det var mycket folk men ändå gick det att gå överallt om man inte hade allt för bråttom! Vi var där till 15 ungefär, sen åkte vi hemåt, nöjda över våra fynd! Stannade på Max i Jönköping och åt GI-målet, gott gott!

Idag vaknade vi till regn. Inte kul. Men Karin hade bestämt sig för att rida, så jag hakade på och tog en sväng på Tindra. Hon var så duktig så!

Sen kom Marie, My och Moa och lämnade tillbaka Vilma som sovit där inatt. De hann ta en fika med innan Marie skulle hem och jobba.

Jonna dök upp också. Karin och hon tog en ridtur på Nökkvi och Beris.

Sen lagade vi mat. Ugnstekt falukorv och potatismos och sen äpplepaj med vaniljsås. Efter det var det redan mörkt ute och klockan var bara 16.....

Tomas har skruvat upp skåp i sadelkammaren, Karin har smörjt träns och jag tog hand om lite stryktvätt. Sen åkte jag en sväng med bilen för att ladda batteriet. Hoppas att den startar imorrn!


Sommarkort på flickorna!

Kommentera

Publiceras ej