Igår jobbade jag hela dagen till i morse. Mattis och jag var i Askersund hela eftermiddagen. Gick runt på stan, fikade och besökte ett par loppis. När vi kom hem så blev det en promenad i råssnäs. Vi sov gott båda två inatt!

Imorse åkte jag hem kl 9 och hade valpkurs. Idag var det avslutning för denna grupp. Det har varit jättekul! Alla har varit så engagerade och intresserade. Idag hade jag hjälp av Cattis, det var bra!

När kursen var slut så åkte jag tillbaka till jobbet igen. Jobbar extrapass till imorgon. Idag var vi i Ödeby och gick en timme och hade med oss fika. Det var superskönt att gå och strosa där. Sen har jag frostat av frys och pysslat lite. Lagat mat också förstås.

Imorgon åker jag hem på dagen för det är agilityavslutning. Sen tillbaka och jobbar natten. Det är bra att få ihop lite timmar, för jag har tagit ledigt några andra pass när jag har kurs.

Robert och Victor är hemma hos oss denna helg. Typiskt att jag jobbar så mycket. Men vi hinner nog ses några timmar imorgon iallafall.

Kommentera

Publiceras ej