Vad fort det går! Veckan bara svichade förbi!

Jag är lite halvrisig och äter penicillin, så jag försöker att ta det lite lugnt här hemma idag. Har iallafall städat av på fm, det behövdes.

Karin är här. Hon har ridit sina två hästar och är nu ute på den tredje!

Jag ska åka och handla snart och åka till Ljungsbro och köpa en kaninbur som jag hittade på blocket.

Det är helt tomt i kylen så den behöver fyllas på.

Igårkväll hade vi klickerkurs, så himla roligt är det!! Jag var lite trött innan, men det är så kul, så man glömmer bort att vara trött!

Tisdag och onsdag jobbade jag. Det var riktigt varma och fina dagar, så vi har passat på att vara ute mycket.

I måndags var jag hemma och ledig. Då kom Helen på frukost, sen var vi ute i stallet hela fm och klippte hästarna. Skönt att få bort lite päls på hals och bog, de har ju redan satt ganska mycket vinterpäls.

Nu i helgen hoppas jag på fint väder för dels mina kursare, valpisar på lördag och 2 agilitykurser på söndag.

Sen har vi köpt grannens vindskydd, de har sålt sina hästar. Vi ska se om vi kan få hjälp i helgen att flytta hem det. Man måste ta isär det, annars blir det för otympligt!

Igår em gick jag en sväng med Nellie i skogen. Hon  "var tvungen" att leta lite svamp åt mig igen. Jag hade ingen belöning med mig, men hon tycker att det är så kul, så det behös inget godis!Så fort vi går åt det hållet så börjar hon leta!





Inte lätt att se själv!!!

1 kommentarer

Nina Liljedahl

27 Sep 2010 09:43

Nästa år är det jag som måste gå på svampkurs hos dig!Var snäll och påminn mig om jag missar att se när det är anmälningsdags.

Hoppas du mår bättre nu, förresten!

Kommentera

Publiceras ej