Onsdag igen. Vad fort det går.

I söndags hade jag agilitykurs på em och sen åkte jag och jobbade natt efter det.

Måndagen startade på gymmet, sen handling. Anticimex kom och kollade över råttfällorna i stallet. Karin var här med Vilma och så Diesal som är hos Karin en vecka.

Sen grejade jag i trädgården hela eftermiddagen. Klippte ner en buske och delade lite växter. När Tomas kom hem gick vi till skogen och plockade svamp. Det blev en full korg.

Tisdagmorgon, igår alltså, kom Helen och vi var ute och red. Härligt väder var det! Svalt men soligt!

På kvällen var det vardagslydnadskurs med 8 roliga hundar!

Idag var jag på privatlektion hos en tjej med en dalmatiner.Sen köpte jag hundmat, var förbi hos Cattis en sväng och  handlade mat (igen!). När jag kom hem åkte jag ner och släppte över hästarna till betet och sen hem och åt mat. Då var klockan 13.30 och jag var vrålhungrig.

Tänkte träna mig i att vila lite förut! Dammsög av soffan från grus och hundhår, sen såg jag stryktvätten och tog hand om den. Men sen la jag mig en stund i soffan iallafall, med expressen och tvärsomnade! Men jag vaknade snart igen och kopierade upp lite papper till ikväll och imorgon när det börjar en klickerkurs.

Nu har Nellie och jag varit i skogen och markerat upp ca 10 ställen där det finns svamp, så mina kursdeltagare hittar lite ikväll när det är sista gången! Det hänger rosa bajspåsar i skogen!

Kommentera

Publiceras ej