Fick sova till nästan halv 8 idag. Valpen sov så gott! Vilma däremot skulle ut och kissa mitt i natten! 

På fm så hade vi valpkurs. Karin var på annat idag, så Tomas fick klara sig själv med Mio.

Det är stort gäng med valpar, 10 stycken. Men på valpkurs går det ju bra när man har mycket teori och tränar väldigt korta pass.

När kursen var slut så åt vi bara lite korv och bröd innan vi gick ner och fixade staketet i grannens hage som vi brukar låna. Satte upp staket som hade rasat och lite isolatorer. Sen släppte vi in skogsgänget, dvs Katur, Freyja, Tindra, Disa, Birkir och så den nya, Thokkadis.



Åh vad glada de blev! Det bockades och kutades runt en bra stund! Vi satt och fikade och kollade på. När vi hade låtit dem gå en stund och kolla över hagarna så släppte vi in "hulliganerna" Nökkvi och Berserkur. Nökkvi har ju redan träffat Thokkadis men vi var oroliga för Beris....Han är inte snäll mot nya!

Men det fanns ju mat! Gräset har börjat sticka upp så han jagade bara en liten stund, för att det ska man när nya ska sättas på plats. Sen hade Thokkadis fattat att man skulle hålla lite avstånd och då blev det lugnt.



Oj vad hästarna springer!!

Sen cyklade Tomas ner och kollade till dem ett par gånger och grannen tittade också till dem lite. 

Tomas började byta till sommardäck och jag fixade i stallet. Då ringde Annelie och undrade om jag kunde ta hand om en katt! Direkt! Fanns ingen tid att fundera. Han var infångad eftersom han var en  hemlös kille som hade blivit  matat länge och den som först tänkt ta honom hade backat ur!

Det är en kelen och fin kille, men lite mager förstås. Kan äta hur mycket som helst... Hoppas bara inte hundarna skrämmer bort honom.

Ska ringa och boka kastrering på måndag direkt. Ska be att de kollar igenom honom ordentligt.

När vi var klara med allt i stallet så var vi jättehungriga. Gjorde lite avocadosallad till förätt sen blev det snitzel och hemgjord pommes som vi friterade.


Nu är vi svintrötta! Hundarna är helt däckade. Vilma ville knappt gå ut när jag skulle gå ut och fodra

Natti natti!

Kommentera

Publiceras ej