Varit ledig tisdag, onsdag och torsdag.

I tisdags passade jag på att plocka in lite vinterkläder i boden, eftersom vi har så trångt inne! På kvällen hade jag vardagslydnadskurs och efter den en privatlektion. Jag gillar verkligen att ha privatlektion när man får bra kontakt och bra respons på det man vill förmedla.

I onsdags var kallt. Hade en kurs igen, kl 10-11.30. Vi frös som sjutton! Jag var väl ändå skapligt påklädd, men det var inte alla. Sen var jag med vovvarna och handlade ett gäng blommor att ha ute. Lillen behöver träna på att åka. Han blir åksjuk stackarn!

På em kom Eva förbi och fikade. Sen åkte vi på styrelsemöte i Blå Stjärnan. Marie, My Karin, hundarna och jag. När vi skulle avsluta mötet och gå ut och diska, upptäcker vi att  "några" har stängt in oss och larmat på! Herregud var det tjöt!

På torsdagmorgon kom Eva förbi en stund igen. Vi fixade lite i stallet. Packade foder och fyllde på vatten.

Jag tvättade flera maskiner tvätt och hängde ut, härligt!

På kvällen hade jag spårkurs med 6 fina hundar och deras mattar!

När kursen var slut åkte vi och lämnade hö hos Lena och tittade på söta lamm. När vi kom hem så kände jag mig jättesjuk. Jag måste använda andningsskydd när jag håller på med höet. Jag tål nog inte när det är mögliga balar som man måste sortera bort. Jag kan knappt andas och känner mig som jag skulle få influensa!

När vi skulle släppa tillbaka hästarna till hemmahagen så sa jag: ska vi inte prova att ha dem ihop inatt? Nu har ju Thokkadis gått här i 3 veckor, så de borde ha lugnat ner sig. På betet går det ju bra, men där äter de ju hela tiden....

Vi testade. Jag var ute och lyssnade på kvällen. Det var tyst, inga skrik eller springande hästar.

Imorse när jag kom ut och skulle fodra så kom Thokkadis först! Men sen fick hon flytta sig, så jag fodrade en bit bort åt henne.

Så nu kanske vi kan sko dem! Äntligen!

Idag har jag jobbat hela dagen. Skulle egentligen på kurs i em, men den blev inställd, tyvärr. Eller flyttad rättare sagt.

M och jag har gjort fint på balkongen med blommor och tagit fram dynor till stolarna där.



Gäsp!

Kommentera

Publiceras ej