Det vräker ner regn! Ja, vräker faktiskt.

Sitter med kaffekopp, tända ljus och lite fikabröd från min födelsedag i onsdags.

       

     Det blev en bra dag, min födelsdag. Jag ville inte ha något stort kalas, med partytält som min mor och far tyckte! Utan bara att de som jag brukar umgås med skulle komma. Det känns fånigt att man ska träffa släkten just när man fyller, om man aldrig ses annars.....

Jag vet att jag är fånig. Min son sa:Ja men det kan ju var en orsak till att ses. Men jag står faktiskt för vad jag tycker!! Så är det.

Jag blev så glad när Cattis med barnen, Helen och Tilde och Eva S kom. Vänner i vått och torrt!

Kul att träffa släkten också förstås. Fina saker fick jag också. Speciellt roligt att få sånt som är valt med omsorg! Som den fina skyddsängeln av Cattis.

Igår började jag jobba kl 17. Hade tänkt hinna rida och greja lite innan dess. Men först på fm kom min gamla "trogna" vän Marie. Hon var kvar i 3,5 timme. Vi pratade som vanligt hur mycket som helst. Fast vi inte ses så ofta så känns det alltid som vi kan mala hur mycket som helst! Vi har ju känt varandra hela livet, innan vi föddes till och med!

Sen när jag hade ätit lunch och skulle byta i marsvinsburen så låg Lukas död. Han var pigg på morgonen så det måste gått fort som tur var.

Men han blev väldigt gammal för att vara långhårsmarsvin, ca 8 år.

Så Karin och jag grävde en grav, bredvid Nellies grav. Så nu ligger de bredvid varandra. Sen hann vi fika innan jag skulle åka och jobba.

Idag har jag varit i skogen och plockat kantareller med alla 3 hundarna. Tyvärr regnade det hela tiden. Men vi hittade lite iallafall. Det ska bli kycklingpytt i kväll med kantareller.

Robert, Mi och Hilma kommer snart och imorrn kommer Victor. Lite kalas igen på söndag!

1 kommentarer

Mariann L

21 Aug 2011 10:31

Du får ju fira i många dagar! Sorgligt när våra husdjur dör men det måste ju gått fort med Lukas, då är det skönt.

Kommentera

Publiceras ej