Igår jobbade jag och vi var och åt julbords-lunch. Det var trevligt och alldeles lagom mycket.

I helgen var jag ledig och vi var ute nästan hela tiden och jobbade. Det var bra väder, bara lite regnskvättar då och då.

Hela stora vindskyddet är mockat och uppfyllt med grus. Lilla vindskyddet är uppfyllt med grus och sen är nästan hela gödselstacken bortkörd. Så skönt!

På lördagen var Helen här och jobbade nästan hela dagen. Karin och hon red en sväng också. På em kom Fredrik och barnen med lilla Fiona och stannade på fika. Trevligt!

På söndagen var kusin Marie här och red med Karin. Hon ska börja rida här och hjälpa oss lite. Karin och jag red sen på ridbanan också. Så skönt att alla fick röra på sig!

På kvällen åkte vi till Helen och Peter och hämtade kött till hundarna.



Mio smög fram och tog ett hjärta och la sig och tuggade på det!! Det såg för roligt ut. 

Inatt har det kommit lite, lite snö. Det lyser upp lite grann ute, men frågan är om det ligger kvar.

Nu har jag ätit frukost och hundarna och jag ska gå ut och mocka och fixa lite. 

1 kommentarer

Nina Liljedahl

09 Dec 2011 08:41

Sv: Vi köper vårt ensilage av en bonde som heter Peter Johansson, han bor åt Borensbergshållet. Vi har köpt foder av honom i rätt många år nu. Han har både ensilage, hö, halm och havre. Så vi handlar ju i princip allt foder av honom.

Tack för erbjudandet att få köpa ensilage av er, men vi tycker att det är så bra att kunna handla allt på ett ställe, så vi vill gärna fortsätta att handla av honom. Eftersom han dessutom äger alla maskiner själv, så blir priset väldigt, väldigt billigt i förhållande till vad de flesta andra tar. Vilket ju är en förutsättning när man har så många hästar som vi har. Vi gör ju av med minst fyra balar hösilage i veckan under vintern och våren, innan gräset börjar växa.

Jag måste berätta för dig att vi ska åka och titta på en islandshäst nästa lördag. Minou ska förhoppningsvis gå på Vretagymnasiet i höst på Inlsndshästlinjen, så då tycker vi att hon ska ha en islandshäst i stället för en new forest. Det var därför jag rågade dig en hel del om er tränare, för ett tag sedan. Så tanken är att Minou ska träna för henne när hon har fått en isis.

En andra grej som jag skulle ha pratat med dig om för länge sedan är att det numera går att köpa ICAs matkasse även i Fornåsa. Jag får varje vecka ett mail med matsedeln för veckan därpå, då kan jag beställa antingen hela veckans mat eller bara vissa dagars. Jag har inte kommit till skott ännu, men jag tänkte att du kanske hellre vill gynna "vår egen" affär när du köper matkassen, därför ville jag berätta det här för dig :)

Ha det gott!!

Kommentera

Publiceras ej