Har inte haft varken tid eller lust. Men nu ska jag skriva några rader igen!

Det är måndagmorgon och jag dricker kaffe. Klockan är 10 och jag har redan städat hela köket. Igårkväll rev jag ner julgardinerna (förra året satt de uppe till sommaren...) och idag har jag städat och gnott.

Kan inte fatta varför jag städar när jag har mens, för så är det. Det är då det blir städat över skåp och sånt! Rensar och kastar så jag nästan ångrar mig sen.... (bara ibland)

Förra veckan, på onsdagen var Karin och jag i Ullared hela dagen. Hittade massor av bra grejer. Jag köpte bla en bra väst att ha i vår. Endast 69:- i tyg som andas och ett tunt fleecefoder. En tunn fleecetröja för 34.95! Sen en del annat. Ny bärbar telefon, bett till hästen, boots till hästen (29:-!!) lakan och lite mer kläder, både till Tomas och mig.

På tordagen var jag på länsstyrelsen på lammningskurs. Det var jätteintressant med ett pedagogiskt upplägg.

Jobbade torsdag till fredag. Åkte och tränade direkt efter jobbet. På em var jag hos Eva en sväng och hos Cattis. 

Sen var den dagen slut. Lördagen jobbade jag tills igår fm. Den dagen var det ett tråkigt regnande, så vi var i mjölby och shoppade lite M och jag.

Igår var det bättre väder. Efter fm fikat red Tomas, Karin och jag ut en sväng. Det har gått bättre kan jag säga.... Tindra låg på så det blev inte harmoniskt hela ridturen, men hon skötte sig ganska bra ändå. Har inte ridit på nästan en vecka, bara longerat en gång. De var lite pigga allihop!

Em blev det fix i stallet. Tomas satte upp en lampa ute och drog klart elen i sadelkammaren. Där är så fint nu! 

På kvällen städade jag toan, tvättade några maskiner och bytte i marsvinsburen. Karin var snäll och klippte Gullans päls, som var väldigt lång och tjock!

Idag hoppas jag vädret blir skapligt så man kan vara ute och greja lite. Fast hästhagen är väldigt deprimerande. Is, is och is........Imorse ramlade jag. Fast inte halkade, för jag har ju icebugs! Men jag sjönk ner i isen och fastnade, men fortsatte gå med överkroppen....inte så smart.


Tänk när det ser ut så här igen!

1 kommentarer

Nina Liljedahl

09 Feb 2011 21:19

Tack för stöttningen av mitt "förräderi"! Jag visste inte vad jag skulle göra för att få henne att fatta att så här kunde hon inte fortsätta. Hon struntade ju blankt i alla mina försök att få henne att skärpa till sig. Det kändes verkligen kymigt att "hänga ut" henne, men jag tror att det kommer att ha effekt och det var ju det som var det viktiga.

Du visste väl det mesta redan eftersom stackars Karin fick stå och lyssna på mig härom veckan. Jag hade nog lite behov av att ösa ur mig en massa då......men hon lyssnade så snällt. Hon är så gullig din tjej!

Du har helt rätt vad det gäller att skriva papper. Ska jag någon gång ha någon mer hyresgäst, så ska jag göra det.(fast man borde inte behöva skriva att hästarna ska matas och vattnas, tycker jag.....)

Ha det gott!

Kram Nina.

Kommentera

Publiceras ej