Det känns som lördag idag. Det är för att Tomas är hemma. Han opererade axeln igår.

Igår var en kämpig dag på jobbet. Men enbart för att jag var trött! Birkir blev dålig igen i onsdags kväll. Jäkla mage han har!! När vi kom ut kl 22 var han helt isig, hade svettats och sen rullat sig förstås.

Vi traskade med honom i 2 timmar sen orkade inte han mer. Fick ringa och väcka en stackars veterinär som själv var sjuk, genomförkyld med hosta....

Medans jag ringde lyckades han lägga sig och fastna mot väggen i boxen. Jag fick sån panik så jag drog runt honom med ett grimskaft runt bakbenen utan att tänka på hur jag tog i. Sen fastnade han 2 ggr till (ingen smart häst!) och glodde på mig när jag kom. Tur att han är så liten. Det var inte så tungt, men jag har ont i ryggen idag, eftersom jag inte tänkte mig för hur jag skulle dra!

Efter kramplösande och smärtstillande spruta tog det bara en kvart så blev han lugn. Fick vila i boxen i en halvtimme, sen skulle jag ut och gå igen..... Vad kul, mitt i natten och pannlampan hade lagt av.

Tomas hade jag skickat in, han skulle ju opereras och skulle duscha i något speciellt flera ggr!

Kl 02 kom jag in och tog en dusch och kröp ner.Klockan 04 vaknade jag, på med kläder, ut och kolla i stallet. Det var lugnt. Katur var inne som sällskap och båda stod och tuggade så nöjt. In igen och hade svårt att somna.... Det blev väl drygt 3 timmars sömn.

Skjutsade Tomas till lassarettet tidigt. Jag hann både kasta skräp och panta flaskor innan jag började jobba kl 8!

När klockan var 16 och det var en timme kvar att jobba så somnade jag i  den ena soffan hos min brukare! Tur att han tycker det är lite mysigt när jag ligger där och snarkar! Han brukar skratta åt mig så jag vaknar! Det är lätt att somna när man tillåter sig att lägga sig ner!

Idag har jag haft privatlektion med en favoritelev! Vi ses ibland och det är så kul! Hon är så vetgirig, vill lära sig och gör det också! Hunden är superduktig!

På em har Karin och jag ridit en sväng. Vilma var också med. Det var svinkallt och blåsigt! När vi nästan var hemma kom en snöskoter. De var snälla och stannade så vi kunde gå förbi. de försökte hälsa på Vilma, men hon gick förbi med högburet huvud! Antagligen för att de hade hjälmar, så man såg ju inga ansikten!

Nu ska vi laga tacos och slappa framför tv:n! 






Imorgon kommer den här tjejen och hälsar på! Mys-pys!

Kommentera

Publiceras ej