Haft några sköna dagar hemma.

Tisdag snöade det jättemycket, så det blev ganska mycket innejobb. Karin var här på fm och hjälpte till med stallet. Sen var hon och jobbade i Vadstena på em och jag planerade vårens kurser och skrev lite annat.

På kvällen kom Karin tillbaka och hade Moa med sig. Lillkusinen hade fått vara med Karin på jobbet, där de hade pysslat och sett på film. Hos oss åt vi pannkakor, sen fick Moa följa med till Karin och sova över.

Igår kom de tillbaka på fm och vi skulle ut och rida. Hon fick rida på Katur och gjorde det helt själv! Hon såg för rolig ut när hon skulle styra med superlånga tyglar och tumvantar! Vi var ute en hel timme och det gick jättebra! Karin red på Berserkur och jag på Tindra.







Sen kom Marie och My och hämtade Moa, men de hann stanna och ta en fika först.

Tomas slutade kl 15. När han kom hem åkte vi till gårdbutiken och köpte havre och sen till Skänninge och handlade mat. Köpte grillade revben till kvällen, mumsigt!

Idag kom Marie och red ut med oss. Karin på Freyja, jag på Tindra och Marie på Nökkvi. När vi red förbi grannen uppe vid Stallsberg, så drog han igång en snöslunga alldeles bakom oss! Jag antar att han inte såg oss.....

Vi fick oss en skentur på 150-200 meter innan vi fick stopp. Det läskigaste var att Tindra sprang in i Freyja och tappade balansen så hon gick ner på knä, fast hon for upp igen och fortsatte kuta! Marie sa att mina ben var uppepå hästryggen! Jösses vad fort det gick. Typiskt var ju att det var just de hästarna med mycket flykt i sig!Det är ju så olika! En del kollar bara till om det är något otäckt, medans andra springer först och kollar sen....

Men sen blev det iallafall en trevlig ridtur! Vi red på snötäckt grusväg, bort mot Fornåsa. Det är så fint med allt det vita.

När vi kom hem och hade tagit hand om hästarna, så gick vi in och lagade lunch. Marie stannade kvar och åt med oss. Jag duschade, sen var det dags att åka till jobbet, där jag är nu.

Har lagat lite kvällsmat och så ska vi se Göta kanal 3.

Kommentera

Publiceras ej