Måndag morgon!Har just ätit lite frukost. Jim gillar också fil, så han får en skål också på morgonen. Jag älskar fil, A-fil ska det vara. Det måste jag ha minst en gång om dagen eller två.

I lördags städade Tomas och jag hos fåren på fm. Jim är så duktig, han sitter och kollar på fåren men inget att han försöker fara in eller jaga dem. Fattar inte att det kan vara så lätt att ta över en vuxen hund! Hästarna bryr han sig inte om alls, mer än skiten som är rätt smaskig!

När vi hade käkat lunch fortsatte vi i stallet. Det är så mycket skit som kommit fram, man blir helt deppad! Det går inte att tro att vi mockat i hagen hela vintern.

Bror Fredrik och lilla Moa kom och lämnade sina 2 marsvin som ska vara här ett par veckor. De hade också med sig Vilma som sovit där. Vilma blev lite rädd först när Jim kom farandes, men det gick snabbt över. När vi gick en promenad så gick Vilma alldeles bakom Jim och försökte kissa över Jims kissfläckar!

Vi tog en fika innan Fredrik och Moa åkte hem.
 
Sen gick vi en längre promenad med Jim och Vilma. Han springer väl 3 ggr så långt som vi går (minst) men han är duktig på att komma när man ropar.

Inte konstigt att vi var trötta på kvällen. Jag somnade givetvis i soffan och hunden var också helt däckad!

Igår, söndag var vi på Sharpman och handlade burar till Jim och valpen. Köpte lite annat småplock också och stannade på ÖB på hemvägen. 

Efter lunch och lite stalljobb gick vi 1,5 timmes promenad. Den rundan tar i vanliga fall halva tiden, men det är fortfarande så mycket snö så det blir mycket pulsande.

När Karin kom framåt kvällen gjorde vi våfflor.Det var smaskigt.

Sen blev det tv på kvällen. Solsidan och sen Bröllopsfotografen. Sov lite imellanåt förstås, så jag missade lite grann av filmen, tråkigt!

På natten sover Jim i en biabädd i sovrummet. Men han vill så gärna sova i sängen! Jag vill inte ha hund i sängen. Jag  tycker det är mysigt i soffan, att han ligger nära, men inte sängen.

Han lägger sig så snällt i biabädden när man säger till och första natten låg han helt still och sov i sin bädd. Fast när vi först kom upp i sovrummet studsade han upp i sängen och lade sig där!!  Andra natten kröp han försynt upp till mignär jag somnat och la sig som limmad utefter min rygg! Gissa om det var svårt att säga: gå ner lille gubben!

Inatt sov han i bädden och imorse följde han med Tomas ner och höll honom sällskap. När Tomas skulle åka till jobbet så kom Jim upp och lade sig i sängen hos mig och tyckte att jag skulle gå upp. Mycket pussar blev det!

Han är så go så det är inte klokt!!!

2 kommentarer

Lena & BC-Ligan

14 Mar 2011 21:05

Ja du förstår han är van att ligga bredvid mig i sängen lille killen, inne är mina annars lydiga hundar så himla bortskämda, men de är ju min lilla familj (eller stora) :) förstår att han trivs nu när han får så mycket "egentid", känns så bra att ni älskar varann <3 kraam

Nina Liljedahl

15 Mar 2011 10:57

Vad mysigt för er att ni har fått Jim hem til er! Har ni köpt honom eller har ni honom på foder eller bara tillfälligt?

Det där med att göra egen musli har jag bara provat någon gång, men det är ju oftast någon typ av sötning i de recepten och jag vill ha sockerfritt, helst. Jag har så lätt för att fastna i sockerberoende. Oftast har jag bara mina gryn i yoghurten, men just nu har jag en period när jag gillar lite crunch också.

Kommentera

Publiceras ej