Kommer aldrig i säng på kvällarna så jag är seeeg på morgonen nu för tiden. Jag som alltid varit morgonpigg!

Lilla Mio är riktigt trött på morgonen också! Han ligger oftast på rygg i sin bädd när man kollar upp. Sen sträcker han på sig och låter mycket. Han har inte särskilt bråttom ut heller.

Jag brukar hämta tidningen och gå dit med hundarna, innan stallet. Det gillar inte hästarna. Tindra protesterar högljutt när jag inte kommer dit!

Sen brukar Mio gå in till Tomas, så Jim får en liten stund själv med mig när jag fodrar. Hästar, får, kaniner och katten Bruno. Just nu går fåren på bete så det är mest vatten att fylla på där. Idag fick de lite bröd också och blev så till sig så de nästan trampade ner mig!

Karin kom förbi en sväng på fm. Då gick vi en promenad med hundarna. Vilma har tydligen börjat löpa, det visade Jim....



Sen åkte Karin  och Vilma till jobbet och jag släppte ut hästar på bete. Mockade och fixade lite. Korparna hade slagsmål tror jag och en som inte kunde flyga hoppade runt på backen. Mio skulle dit och jaga trodde han, men han var så duktig och kom när jag ropade på honom!

På em rensade jag ogräs och hundarna låg och vilade lite i skuggan. De är så coola!

Jag åkte till jobbet lite tidigare idag, så de fick vara själva en dryg timme. Ska ringa hem och kolla om det var lugnt när Tomas kom hem. Men det tror jag. Vi tränar korta stunder ofta, så de är ganska vana nu.

2 kommentarer

Therese - Sockenvägens Söta

26 May 2011 20:26

Både låter och ser ut som en härlig dag!

Och du, oj så jag fnissade för mig själv när jag läste om din son och lampan, barn är för härliga! Så jag förstår att du kommer i håg händelsen så här långt efteråt!!! Ingen julgran oj så klockrent. Tack för kvällen skratt <3 KRAM

Mariann L

27 May 2011 17:56

Vad stor Mio ser ut att vara nu! Det går fort!

Kommentera

Publiceras ej