I gårkväll hade vi andra gången på specialsök-kursen. Det är så kul att se hundarna utvecklas! Det är ju ett jobb som passar alla hundar. De har fått välja vilken doft de vill börja med. Sen hoppas jag att vi ska hinna lära dem några till. 

På dagen igår var jag först på p-möte. Hundarna var också med. Efter mötet åkte vi till Vadstena och köpte hundmat. Sen åkte vi vidare till Fågelsta och köpte havre till hästarna.

Jag longerade Tindra en liten stund sen i rundpadocken också innan kursen. Hade planerat att hinna det idag också, men det gjorde jag inte.

På fm idag hade vi avslutning på vardagslydnadskursen. Så himla trevligt! Goá människor och hundar som har kommit 6 onsdagsförmiddagar. Idag fick vi hembakt bröd till fikat av en kursdeltagare. Så mumsigt!

Efter det kom Ulla och köpte hö. Och jag lassade ut hö utan handskar så jag fick en sticka under nageln av höet. Fasen vad ont det gör! En bit sitter tyvärr kvar, långt ner! Går inte att få ut.

Sen har jag mockat i hagen och fixat lite, varit och handlat och tvättat lite, som vanligt.....

Tomas kom hem efter 18 idag. Jag satt och väntade med kaffe eftersom han fyller idag. Vi tog en kopp innan vi gick ut och grejade. Tomas satte fast fårhuset som blåste iväg i förrgår och jag fyllde på vatten och packade foder.

Sen gick vi en promenad med hundarna. Ute på ett gärde låg en grävling och tryckte. Den sprang Jim nästan över! Så han började följa efter den! Som tur var så lyssnade han, fast jag skrek! Mio spårade tillbaka i grävlingens spår!

Nu har vi ätit sen middag och tar en kopp te bara. Klockan är mycket så snart är det gonatt!



1 kommentarer

Therese - Sockenvägens Söta

26 May 2011 15:39

Det är nog inte bara hundarna som utvecklas, jag minns hur jag själv växte när jag höll på med spår med min rottis... ler Å din beskrivning av motalas kyrkogård låter ljuvlig, den ska jag besöka om jag får tillfälle! KRAM

Kommentera

Publiceras ej