I måndags var det personalmöte på morgonen. Sen hade jag några timmar tills jag började jobba. Så jag gick på stan, vilket inte händer så ofta.

Köpte 2 tunikor på Garderob, så man har något att ta på sig framöver. Sen köpte jag några bebiskläder till Hilma och en liten bok.

I tisdags hade jag ett hundmöte på fm. Kom hem vid lunch.  Då var Karin här, så vi red på Tindra och Freyja och grejade i stallet. Sen åkte jag iväg på underbar massage hos Anna på Annas massage. Vilken trevlig bekantskap. Dit går jag igen!

Igår onsdag, kom Karin på fm, då gick vi en rejäl promenad med hundarna innan fikat. Sen longerade vi och tömkörde alla hästar som är igång.

På kvällen var det avslutning på kursen som Cattis och jag gått. Mentalt Mediumskap-Personlig utveckling. Det har bara varit 4 träffar med  3 timmar varje gång, men oj vad mycket vi har gjort! Monica Hallberg är det som haft kursen. Härlig människa!

Idag var Anneli Warén här på fm. Vi gick en promenad med hundarna och sen fikade vi. Hon var kvar till ca kl 13. Så då fodrade jag och gick sen in och lagade lite lunch till mig.

Red på Tindra i paddocken. Hundarna fick träna passivitet! Tindra var duktig och gjorde sitt bästa som vanligt!

Efter mockning och packning av foder åkte jag till Fornåsa och handlade mat. Det var liksom lite tomt! Träffade Annette som lovade att komma och rida igen. Det hoppas jag!

Hemma igen och ut i stallet! Carina kom och köpte hö till marsvinen. Jag fodrade djuren och gick en sväng med hundarna. Sen kom Tomas och vi lagade mat, kollade på Halv 8 hos mig efter det!

Hann sen både stryka tvätt och träna hundarna innan det var dags att fodra! Tomas och jag skulle träna med target och belöningsmaskinen. Men så vi höll på! Vi  garvade så det blev inget vettigt gjort! Stackars Jim blev belönad fel så han undrade vad han skulle göra egentligen! Med Mio skärpte vi oss och det blev jättebra! Ska filma någon dag!

Imorron är det jobb igen, så nu är det gonatt!




3 kommentarer

Sanna

26 Nov 2011 09:23

Det är visst full fart mest hela tiden!

Nina Liljedahl

26 Nov 2011 22:47

Oj, jag har visst inte läst din blogg på länge, min dator där du ligger inlagd som "favorit" har virus, så den kan jag inte använda. På den datorn jag använder nu har jag ingen favoritmeny, så det blir inte att jag läser så mycket bloggar. Men nu har jag läst ifatt en massa hos dig :)

Nina Liljedahl

27 Nov 2011 22:01

Sv: Ja, det är väl meningen att han ska få vara med och jaga ibland. Hanse sköt sin första älg i höstas för Moses syster. Det var ju extra kul att det var just för henne :)

Kommentera

Publiceras ej