Sitter här och äter mandariner. Nyss drack jag kaffe och åt pepparkaka. Ja, nästan julstämmning faktiskt!

Jag är inte frisk ännu från den elaka förkylningen som jag haft i 2 veckor. Var på vårdcentralen i torsdags, men det går över, sa de.....Det värsta är yrseln. Inte ett dugg kul.

Har varit hemma från jobbet och mest legat i soffan. Förklaring på varför jag inte har bloggat. Har inget gjort!

Men i helgen var jag igång lite iallafall. På lördagen grejade vi i trädgården mest hela dagen.



Tomas har börjat med växthuset. Jag rensade lite i land och runt buskar. Sen planterade vi också de träd och buskar som jag köpt, som stod provisoriskt nersatta.

På söndagen buntade vi hö och fick upp iallafall hälften på logen. Mamma, pappa, Fredrik, My och Moa och så Jonna var här och hjälpte till. Det var tur. Jag blev helt slut. Har ont i hela kroppen idag.

Idag kom Karin på förmiddagen så hon och jag red i paddocken. Jag har inte ridit sen vi kom hem från Island. Nästa helg ska jag på ridkurs, så det är ju bra om jag hunnit träna lite innan.

Sen var jag och hämtade Ica matkasse på Maxi och hämtade ett paket på posten. Tankade bilen och lämnade in läkarintyg på jobbet.

Nu har jag gjort hundgodis och lite annat på kvällen. Tränat lite med hundarna. Tomas är i Huskvarna så jag är själv. Ska gå ut med hundarna snart och sen sova tidigt. Imorrn är det jobb för första

Kommentera

Publiceras ej