Häromdagen bloggade jag. Det försvann hux flux. Blev förbaskad och orkade inte skriva om allt. Vad tråkigt det är när man skrivit helt färdigt.

Idag var vovvarna och jag på Valla Djurklinik och vaccinerade Jim. Mio fick hänga med och träna. Det tyckte han var trevligt!

När vi kom hem var det kanonväder. Har varit ute mest hela dagen. Solen har värmt alldeles lagom. Karin och jag har ridit ut på Beris och Tindra. Det går så bra! Bättre och bättre för varje ridtur.

Sen har Victor, Robert, Mi, Hilma, Martin och Ida kommit hit. Imorrn ska Hilma ha namngivningscermoni i Mi´s föräldrarhem.

De kom vid 19-tiden. Vi åt kvällsmat, sen åkte Martin och Ida med Karin hem och ska sova där.

            


Igår var jag ledig hela dagen. På fm regnade det så jag grejade lite inne. Sen kom solen fram. Passade på att tvätta några maskiner tvätt och kunde hänga ute!

Sen red jag Tindra på ridbanan. Gick riktigt bra! Eva kom så jag hann ta en kopp kaffe med henne innan det var dags för kantarellsök. När kursen skulle börja så dök Motala Tidning upp och ville göra reportage!! Överaskande men kul. Bra reklam också.

I onsdags var jag och fyndade på M-blommor. Halva priset på buskar och träd. Köpte ett Japanskt körbärsträd och 2 buskar. Hade hästtransporten med mig eftersom jag hade varit på soptippen innan. Hade aldrig fått hem det annars!



Imorrn är det valpkurs på fm igen. kul kul!! 

Kommentera

Publiceras ej