Oj ett inlägg till, så snart....!

Idag hade vi  tur med vädret på agilityn. Det regnade igårkväll och lite inatt. Men på dagen var det alldeles lagom!

På fm var jag inne och röjde av lite och lagade middag. Sen var det kurs! Jösses vilka duktiga hundar det var med. Idag körde de flesta 5-6 hinder på rad! Alla skötte sig bra också. Igår gruffade några men idag hade alla koll!

Efter det så tog vi en ridtur, Tomas, Karin och jag. Jim fick också följa med. Han blir överlycklig då!! Hästarna var jättepigga så det gick undan! Mötte också en granntjej som var ute och red. Hennes häst ville ifatt oss!

När vi kom hem så var det stalljobb kvar. Packade foder, mockade osv. Tomas jobbade lite med Disa.

Sen gick vi in och åt kvällsmat och gjorde lite paj till efterrätt. Rabarber och jordgubbar var det i den.

Nu har Karin åkt hem och vi ska gå ut en gång till och fodra. Sen försöka komma isäng skapligt!

Lördagkväll

Vad mycket man hinner ute nu när det är ljust så länge. Bloggandet blir ju lidande däremot....och för att inte tala om städningen....

Idag har jag haft jätterolig valpkurs på förmiddagen. Mio är så duktig förebild. Ligger alldeles stilla och tyst och väntar på att få göra något. Idag fick han även leka med en av valparna.

På eftermiddagen hade jag en grupp nybörjaragility. De var väldigt duktiga de också! Imorrn kör vi också ett pass eftersom det är en helgkurs.

När de åkt hem så tog vi lite kaffe ute. Sen fixade jag i stallet. Packade foder och mockade. Longerade Tindra också.

Efter det var jag så trött i min fot så jag gick in och lagade mat. Behöver vila den lite  imellanåt. Jag får nog ringa till VC snart och be dem kolla på foteländet...

Nu är det fullt upp i veckornaa också med kurser. Från och med måndag så har jag kurs alla dagar utan fredag. 

Men nästa vecka är det inget på torsdagen för jag ska till Stockholm på kurs för Kenth Svartberg. Det ska bli kanonkul. Så får jag träffa min vän Lucia också. Sova ska jag göra hos Robert och Mi, om jag hittar......


Sötnosen Hilma!

Onsdag

Börjar visst bli en vecka mellan inläggen.....

Påsken avverkades i snöblask och därmed inställd agilitykurs. Ganska skönt, har haft fullt upp ändå!

Robert och lilla familjen kom på fredagen och stannade till måndag. Lilla Hilma växer så det knakar! Hon fann sig väl tillrätta bland alla hundarna på golvet. Fast hon är så liten så är hon ganska försiktig och det är bara ibland någon pudelpäls råkar bli för lockande att dra i!

Tomas och Karin har kommit hem från sin Japanresa. Skönt att få lite avlösning med alla sysslor!

Jag trodde jag skulle hinna så mycket när jag tog semester och var hemma, men icke!! Det är så mycket som man inte tänker på. Alla småsaker tar lite tid, som när man slår ihop dem blir mycket tid....

Eftersom det blev kallt behövde djuren mer mat och oftare fodringar, typ 5 gånger/dag. Vatten till fåren, kraftfoder till fåren, hinkmat till några hästar, mockning av hagen och vindskyddet. Katter och kaniner ska ha sitt.

 Hundar ska ha mat och rastningar och helst lite träning. Smilla blev blöt och frös, fick föna torrt. Smilla fastnade i en massa kardborrar.....Torka blöta och skitiga  hundar efter utevistelse.

Karins marsvin i stan skulle ha mat. På onsdagen var jag ju dessutom i Örebro på föreläsning.

Sen åtog jag mig att sköta några hästar åt en granne lite längre bort. Lägg till lite kurser på det, så förstår ni varför jag åt korv med bröd flera dagar i rad!! 

Den inställda agilitykursen blev min "räddning". Lördagen började jag andas igen......

Idag är jag superseg. Men nu ska jag gå ut med hundarna och ta hand om hästar och får!Puss på dig!


RSS 2.0