Börjar visst bli en vecka mellan inläggen.....

Påsken avverkades i snöblask och därmed inställd agilitykurs. Ganska skönt, har haft fullt upp ändå!

Robert och lilla familjen kom på fredagen och stannade till måndag. Lilla Hilma växer så det knakar! Hon fann sig väl tillrätta bland alla hundarna på golvet. Fast hon är så liten så är hon ganska försiktig och det är bara ibland någon pudelpäls råkar bli för lockande att dra i!

Tomas och Karin har kommit hem från sin Japanresa. Skönt att få lite avlösning med alla sysslor!

Jag trodde jag skulle hinna så mycket när jag tog semester och var hemma, men icke!! Det är så mycket som man inte tänker på. Alla småsaker tar lite tid, som när man slår ihop dem blir mycket tid....

Eftersom det blev kallt behövde djuren mer mat och oftare fodringar, typ 5 gånger/dag. Vatten till fåren, kraftfoder till fåren, hinkmat till några hästar, mockning av hagen och vindskyddet. Katter och kaniner ska ha sitt.

 Hundar ska ha mat och rastningar och helst lite träning. Smilla blev blöt och frös, fick föna torrt. Smilla fastnade i en massa kardborrar.....Torka blöta och skitiga  hundar efter utevistelse.

Karins marsvin i stan skulle ha mat. På onsdagen var jag ju dessutom i Örebro på föreläsning.

Sen åtog jag mig att sköta några hästar åt en granne lite längre bort. Lägg till lite kurser på det, så förstår ni varför jag åt korv med bröd flera dagar i rad!! 

Den inställda agilitykursen blev min "räddning". Lördagen började jag andas igen......

Idag är jag superseg. Men nu ska jag gå ut med hundarna och ta hand om hästar och får!



Puss på dig!


Kommentera

Publiceras ej