Sitter och småfryser efter duschen. Huh, för att gå ut en sväng till och fodra.....

Har nyss ätit och försökte läsa morgontidningen, då somnade jag vid köksbordet.

Hela veckan har varit körig. I måndags åkte Karin och Tomas väg till Japan för att hälsa på Victor. Jag åkte och handlade i Skänninge och senare var jag och köpte råmjölk i Karlsby.

På tisdagen när de skulle vara framme så var det orkan där! Så tåg och tunnelbanor var avstängda och de hittade heller inte dit de skulle! Så eftermiddagen ägnades åt efterforskning av Victor, Robert och mig! men till slut hörde de av sig iallafall. Då gick jag ut och red Tindra och jobbade lite med Birkir.

På kvällen hade jag hundkurs. Hade världens huvudvärk som inte blev bättre. Efter kurs, mat och hundrastning så åkte jag till stan för att mata Karins marsvin. Blev ståendes utanför eftersom jag inte hade portkoden....Som tur var så tog Marie nykeln och åkte dit både onsdag och torsdag. Jag passade iallafall på att tanka !

Igår, onsdag kom Helen och hjälpte mig i stallet med mockning, packning av foder osv! Sen longerade jag Tindra innan jag åkte till Örebro på en trevlig föreläsning av Maria Brander. Samåkte med ett gäng!

Måste berätta att jag har börjat ta med mig hundarna in i fårhagen. Det började jag med i söndags när fåren sprang över mig! Sen har jag vågat lite mer och mer, så idag har jag kört runt båda två runt fåren. Så himla kul och så himla mycket lättare att fodra när fåren hålls på avstånd!

Idag har jag haft en fruktansvärd huvudvärk. Vaknade med det. Helen kom med varsin jättegod räkmacka till frukost. Sen var vi ute och jobbade tills Marie kom. Då gick vi in och fikade!

Sen har det gått i ett hela dagen. Var hos en granne och fick info om hur jag ska sköta om deras hästar över påsk. Red Tindra i paddocken. Sen in till stan och hämtade Smilla som varit hos  Annelie några dagar. 

Trodde mitt huvud skulle sprängas. Det har ju dessutom blåst hela dagen. I stan handlade jag mat och värktabletter. När jag kom hem tog jag en panodil, en Iprén och en halv påse skumgodis! Vet inte vilket som hjälpte!

Packade upp allt och eldade på i kaminen innan jag gick ut med hundarna. Fodrade som vanligt. Sen har jag plockat fram agilityhinder tills imorrn och fyllt alla säckar med sand som är till tunnlarna.

Klockan 20.00 kom vi in. SÅÅ SKÖÖNT!!

Nu ska jag blåsa mitt hår torrt och bege mig ut, igen för fodring och kvällsrastning.

Kommentera

Publiceras ej