Har känt mig krasslig hela veckan. Hoppas verkligen det vänder nu....

Idag fick vi besök av lilla barnbarnet Hilma med mamma Mi. Robert var tyvärr inte med denna gång. Men det var kul att se lilltjejen som växt så mycket och fått 3 tänder.







De kom på fm, Mi och Hilma. Vi gick en sväng ner till fältet först så hundarna fick springa av sig lite. Sen fick vi hem och fixade lunch.

Hilma tyckte att det var så kul att leka med Mio. Han höll fram en leksak, sen hade de dragkamp och hon skrattade så gott!! Jätteduktig var han, tog så försiktigt. Jim ville också vara med. Men han vill mest pussa på Hilma!

Efter lunch kom Julia och red ut med Karin. Det blåste och var kallt men de tyckte visst att det var okej ändå!

Jim fick valla lite granna med Tomas, så nu är han nog nöjd idag. (Jim!)

Sen gjorde vi stalljobbet. Packade foder, halmade och lite annat. Tomas högg lite ved, men Karin och jag gick in och drack te.

Sen styckade Tomas baggen som vi slaktade för 2 veckor sedan. Jag packade köttet och försökte vara social! Hällde upp vin, som bara jag drack.... 

Efter det var det melodifestival, deltävling 2. Förra veckan var bättre tyckte jag. Vi käkade iallafall varma mackor och sen har vi tillagat en del av köttet.

Nu har vi varit ute och fodrat alla djuren. Tomas städade sovrummet medans jag duschade. Torka till håret lite och sen sova i rena lakan, skönt.

natti!


2 kommentarer

Nina Liljedahl

12 Feb 2012 21:23

Åååh, vilken sötnos Hilma är <3

Så vackra ögon och så jättesöt :-)



Hoppas du känner dig bättre nu. Hanse kom hem från jobbet i fredags och hade ganska hög feber. Han har varit sjuk hela helgen och inte är det bättre nu (söndag kväll).

NIna L

13 Feb 2012 15:46

Oj vad ni var duktiga som hannr ida fyra hästar i går! Jag hinner nästan aldrig rida.....men när vi sålt av en massa hästar hoppas jag på att tiden ska räcka till även till ridning.

Kommentera

Publiceras ej