Igår, lördag började vi dagen med att åka och köpa bröd på Boställets vedugnsbageri. Det ligger i Maspelösa. En tjej som har startat på sin gård. Det var jättegott! Vi köpte 2 sorters matbröd och vaniljbullar. Tror att det var de godaste bullar jag har ätit. Man kan även fika där och äta sopplunch. Jättemysigt ställe!

Vi stannade också i Fornåsa och handlade lite annat som behövdes. Vi fick med oss 2 annanasfrukter hem som "handlar´n" misstänkte att de var dåliga. Men de var perfekta! Så idag blev det fruktsallad.

På dagen igår så gjorde vi iordning fårens vindskydd. Det blev jättebra. Nu lär det bli torrare där inne. Vindväv på hela framsidan.

Vi halmade också alla vindskydden och fyllde på vatten och mockade som vanligt. Tvättade och gnodde på Katur som alltid är kletig på bakbenen. På onsdag har jag bokat veterinär som ska kolla honom, om det är något som går att åtgärda.

Karin var och jobbade i Linköping hela dagen. Men idag kom hon hit. På fm red hon ut med Jonna och Marie och jag hade en privatlektion med en fin liten hund!

Efter lite kaffe så gick Karin och jag till skogen och lade spår till alla hundar. Smilla fick sitt första spår! Det gick bra! Mio fick ett lite kringelikrokigt, som han dammsög!

Efter det så blev det stalljobb. Packade foder och fixade. Sen red Karin och jag en barbackatur på Tindra och Birkir. Birkir kom på att det fanns gräs att äta så han dök ner några gånger med Karin hängandes på trekvart!

När vi kom tillbaka så bytte Karin häst till Beris. Så tog vi mina hundar med på en runda till. De skötte sig så bra! Kul att de kan gå med båda två. Karins pudlar fick vara hemma.

När vi kom tillbaka så gick jag in och lagade mat. Det blev 3 rätters!

Förrätt: En tunn skiva surdegsbröd med rökt hjortkött, älgkorv och en klick creme fraiche.
Middag: Vildsvinsgryta med grönsaker och kokt potatis.
Efterrätt: Fruktsallad med glass och hackade valnötter

Nu har Karin åkt hem. Tomas grejar med hemsidan och jag svarar på lite mejl.



Så här trött blir Jim efter helgen.....

Kommentera

Publiceras ej