Sista jobbpasset innan ledighet

Jag jobbar hos Mattias idag tills imorgonbitti. Sen är jag ledig i 4 veckor, drygt.

Idag har vi hunnit en del. På eftermiddagen var vi i Mjölby och spelade golf. Han ser för rolig ut, Han rakar liksom bollen framför sig! Och jag slog spik 3 gånger, helt otroligt! Gubben  som jobbade i kiosken och två andra gubbar var så imponerade! Hi hi!! Jag trodde knappt mina ögon när jag bara slog rätt i!

Vi var också på Albackens trädgårdskafferi och köpte några blommor, på granngården och köpte jord och så på torget i Motala och köpte mat. Det var en internationell marknad där. Så mycket gott!! Mattias och jag köpte taimat och tog med oss hem.

Nu kollar han på tv så ska vi ta en promenad sen om en stund.

Jag ska ta och läsa aftonbladet och sätta upp fötterna lite. På onsdag ska jag få komma på sjukgymnastik. Det hoppas jag ska hjälpa min onda fot.


Men nu i helgen ska Karin och jag först iväg och ha hundläger i Stockholm för Blå stjärnan. Så imorrn blir det att packa och förbereda.Söndag efter midsommar

Robert, Hilma och Diesal är kvar här hos oss idag och imorgon. Mi åkte hem för att jobba.

Idag hade jag klickerkurs på förmiddagen. Har haft en introkurs på 4 timmar så de ska komma igång. Sen får vi se hur det blir efter sommaren, vilka som vill fortsätta. Kul var det iallafall!

När vi hade ätit lunch så var vi ute och grejade lite i trädgården. Flyttade en krusbärsbuske för att göra plats för ett land till. Tomas och Robert klippte ner några stora grenar från granarna som skuggade vår lilla djurkyrkogård på baksidan.

Men det har småregnat hela dagen så vi blev inte riktigt klara med det som jag hade planerat! Gick in och åt blåbärspaj istället!
Blåbär var gott, sa Hilma!

Midsommarafton

Vi sitter här och ska grilla. Potatisen står i ugnen och glöden är på G!

Robert, Mi och Hilma är här. På dagen har vi varit ute och gått en långpromenad till Varv, med hundarna.

Sen har Karin och jag ridit. Jag hoppade med Tindra i paddocken, det var jättekul!

Hilma har somnat. Hon var jättetrött efter att ha hållt igång hela dagen!
Till lunch åt vi sill, som alla andra! Till fikat blev det jordgubbstårta, som de flesta andra! Vi gräddade en smördeg som vi lade vaniljkräm, grädde och jordgubbar på! Gott!

Imorrn är det valpkurs på förmiddagen och sen är det jobbet som gäller! Men nu ska vi grilla och det är MIDSOMMARAFTON och inget regn alls!RSS 2.0