Fast det är ingen god morgon egentligen. Jag har sån jäkla huvudvärk! Dunder.....

Jag tar en kopp kaffe och hoppas att det är kaffebrist. Tog en iprén med för särkerhets skull...

Mina pojkar och jag ska snart ta en tripp till Skänninge. Fika hos Maritha och sen handla lite. De har fått ett litet föl som jag ska kolla på. Ursöt så klart!

Idag är det dop för prinsessan Estelle. Får se om man hinner se några minuter sen. Det direktsänds vid lunch.

Ikväll börjar jag en ny vardagslydnadskurs. Det har varit sånt tryck på dem så det är den 4:e nu i vår. Plus stökhundskurs, valpkurs och agility....Mycker kurser blir det! Snart klicker och kantarellsök med....

För det mesta är det superkul och vi har så kul. Men ibland rinner energin ur mig.....Det är när man hela tiden måste försvara sina träningsmetoder och känner att man faktiskt inte når fram till vissa människor. De förstår helt enkelt inte. Jag kan inte förklara eller så vill de inte förstå.

Jag måste lära mig att ta det. Man kan inte ändra på alla. Men för hundarnas skull kan jag känna mig så sorgsen. Dessutom är det konstigt att betala för en kurs och sen inte få ut ett enda dugg av den. Då undrar man ju hur tankarna och snacket går sen.

Därför brukar jag alltid säga att första gången betalar man inte, för då kan man känna efter om mina "metoder" passar en.

Nog om det. Nu ska vi träffa Maritha och jag tror huvudet är på väg att börja funka igen!!

2 kommentarer

Mariann Larsson

22 May 2012 09:44

Kaffebrist och/eller åska. Här dundrade det ordentligt. Elviz var så nödig men blev så rädd när det skall till så han ville in igen. Bra av dej med första gången att prova. Kan tänka mej att du får "konkurrens" av en del TV-tränare.

Nina Liljedahl

22 May 2012 10:10

Hoppas huvudvärken släpper så du får en bra dag.



Sílfrun är bara tre år och har gått på lösdrift i hela sitt liv. Är egentligen bara hanterad vid verkningar o dyl. Men hon är som sagt vääldigt social och gillar människor skarpt, så det blir nog ingen svår tjej att jobba med.

Kommentera

Publiceras ej