Måndagkväll (natt)

klockan är halv 12 på natten.Jag väntar på att håret ska torka till efter duschen.....

Ikväll var det agility igen i inomhushallen vid Elux.  Det är så kul och Mio sköter sig jättebra, fast det är 2 löptikar med! Idag gjorde vi en hoppbana med studshinder och tränade på bakombyten. Kul att få lite grejer att träna på hemma.

Innan dess var det fullt upp här hemma.

Började morgonen med ett besök hos kiropraktorn igen. Sen hem och drack kaffe.

Gick en timmes promenad med hundarna. Idag tvingade jag mig att gå förbi huset där mina hundar var i slagsmål. Hade både selar och halsband på mina så jag skulle kunna använda det ifall hunden kom springande lös igen.....

Sen hade jag en plan, jag skulle binda mina någonstans medans jag tog den andre under armen!!!! Men som tur var så sågs den inte till.

När jag kom hem var vi kvar ute och gav hästarna mat och bytte vatten. Gjorde det sista i växthuset också.

Sen in och käkade lunch innan jag skulle ha privatlektion med en hund och ägare. Vi var i skogen och jag visade hur man lägger spår.

När de åkt hem så lade jag spår till mina vovvar. Sen in och tog en kopp kaffe medans det låg till sig! 

Båda hundarna var jätteduktiga idag, fast det blåste halvstorm och småregnade. Så kul! Synd bara att jag var tvungen att ramla på mitt onda knä i skogen......

Sen var det dags att fodra fåren och  ta ner hö till stallet så det räcker tills imorgon. 

Igårkväll kände jag mig som jag skulle bli jättesjuk. Var trött och frös. Så jag tänkte att det skulle bli en dag i soffan, kanske. Men det var ju tur att det inte blev det!

Måndag förmiddag

Snart dags att göra sig iordning och åka och jobba!

Igår var det lite bättre väder. På förmiddagen var vi 9 stycken som sågs och lade spår åt våra hundar. Det var jättekul. Mio var superduktig!

På eftermiddagen planterade vi färdigt buskarna som jag hade köpt. Sen red vi på alla hästar som finns hemma!

Först var Marie och flickorna här och red/körde Nökkvi och Beris. Sen red Tomas och jag på unghästarna. Karin följde med som stöd på Berserkur. Det gick så bra så!


Så röjde vi ut ur växthuset. Jorden som varit tomatplantor i, återanvände vi ute på buskar och annat. Tomas plockade av chilin och hängde på tork. 

Idag på förmiddagen gjorde jag lite till, så nu är jag mör i ryggen. 

Ska ta och duscha nu och sen åka till jobbet!
 
 

Oktober och det bara regnar.....

Ja inte är det många dagar som är uppehåll!

Det regnar och skvalar varenda dag! Tur att vi har sandmark, för här blir sällan geggigt. Bara vattenpölar.

Tindra och Freyja är på träning hos Anna Andersson på Kulltorp. Jag var på sitskurs där förra helgen med Helen.

Det var jättekul! Vi fick träffa en sjukgymnast och så blev vi filmade. Sen lämnade jag kvar min häst och Karin kom dit med Freyja också. Tindra behöver lära sig lite mera nu så hon ska vara där i en månad på skola! Freyja ska nog bara vara 2 veckor på lite tillridning.

I veckan har jag haft fullt upp. Jobbat långa pass, varit på Blå stjärna-möte, ridit Beris 2 dagar, varit på agilitykurs med Mio, tränat Mio på vår läxa och en hel del annat!

Veckorna bara springer iväg! Snart är oktober också slut!

Imorrn hoppas jag verkligen på uppehållsväder för då ska vi spåra. Vi blir ett ganska stort gäng som ska ses här, så får vi dela upp oss och lägga på lite olika ställen.

Pudlarna är här i helgen, Karin är på kurs i Kolmården. Tror de är lika trötta som jag ikväll!

Tomas och jag har jobbat ute nästan hela dagen. På fm var Helen här och fikade och Tomas öppnade sitt pussel som vi började på!När hon hade åkt hem så började vi med att gräva ett nytt land till buskarna jag köpte häromdagen. Men det var så mycket rötter så vi måste hitta yxan och hugga lite! Klippte fruktträden också. 

Sen tog vi in 2 av lammen som är dåliga i magen. Spolade av dem och nu är de inne i en box i stallet. Men nu när vi fodrade såg de redan bättre ut i magen. Kanske är det allt regnande som gjort att de tål gräset dåligt??

Nu får de bara hö iallafall.Så hoppas vi att de blir bra igen.

Nu är jag så trött. Försökte börja på en ny bok, som jag läser till min nya utbildning. Men jag somnade bara......RSS 2.0