Vi har precis druckit kvällskaffe på jobbet. Mattias gick in till tv:n igen. Han börjar bli trött. Men klockan är bara 21, så lite till kan han nog vara uppe.

I veckan har jag försökt att ta det lite lugnare hemma. I tisdags ringde jag till ortopeden för jag har haft så ont i mitt knä och det har varit svullet. Troligen blev det sämre när jag var på lekutvecklingskurs i lördags. Blev nog överansträngd. Jag blev beordrad att vila 2 ggr per dag med benet högt (har försökt) och sen att äta lite inflammationshämmande tabletter. 

Jag har ju börjat mina kurser så det är ju lite svårt att hinna vila med.Men det blir nog inte bättre om jag inte skärper mig....

Idag hade jag valpkurs på fm innan jobbet. Hur mysigt är inte det??
Fick lite fina kort av Ewas kompis Anette Andersson, som hon tog förra kurstillfället.



Några av de gosiga!


Imorgon när jag slutar klockan 10 ska jag köpa med mig lite blommor och jord hem. Nu vill jag plantera. Det är så kul att kolla i rabatterna varje dag och se hur det växer!

Sen är det spårkurs klockan 14  Hoppas på uppehållsväder.
 
Sen kanske vi kan börja fixa med den nya fårhagen som vi ska ha till sommarbete. Tomas har harvat den och nu ska vi sätta upp nät.De kommer att gå alldeles utanför huset. Det blir kul!

Kommentera

Publiceras ej