Snön har kommit och lyser upp så fint!
 
Det blir lite mer jobb förstås, skotta och pulsa. Men fint är det!

Har inte skrivit på en hel vecka! Hann helt enkelt inte. Eller prioriterade inte det, rättare sagt!

Det var tandläkarbesök, veterinärbesök (Nu är Allies öga läkt) och extrajobb.

Allie har löpt också, vilket innebär en jäkla massa extrajobb! Inte för att grabbarna är jobbiga, de sköter sig kanon! Men det får bli dubbla promenader och inne får hon vara i vardagsrummet, så turas jag om att vara med dem! Ibland i köket med killarna och sen in i rummet till henne och gosa lite. Har tagit in Bemern dit så jag (och hon) kan ligga på den.

Igår skottade jag så mycket snö så ryggen värkte. På kvällen tog jag padden till Bemern och satt i 2 omgångar, 40 minuter. Idag har jag också skottat en del, så jag ska gå in och sätta mig med den och titta på julkalendern!

I helgen var jag på jobbet fredag, lördag och gick hem kl 10 på söndag. I lördags var vi på julkonsert i Linköping. Det var kul och väldigt fint! Mattias, min brukare uppskattade det mycket. Han gillar musik och helst julmusik.
 
Idag är det plockardag här hemma. Tvätt på tork och tvätt i maskin. Sortera, kasta, lägga på olika ställen. 
 
Men nu blir det tv-stund med Allie!



 
 
 

4 kommentarer

marianne

10 Dec 2013 08:47

Massa snö att skotta...bra motion, men inte för oss slitna tanter ;) axlarna tar ju helt slut.

Hur är Allie nu? Blev hon annorlunda efter vi träffats? När jag tittar på denna fina bild ser jag i alla fall en helt annan hund än den jag först fick foto på....hon ser så trygg och säker ut....strålar självförtroende <3 förutom energi och bus ;)

sv: Ja Ava är en väldigt bestämd och stark personlighet...men snart har hon förhoppningsvis testa mej med allt hon kan komma på....hoppas jag...

Nina Liljedahl

10 Dec 2013 13:07

Nu har jag läst ifatt allt här inne som jag missat de senaste veckorna. Jag har verkligen inte hunnit med bloggeriet alls....

Du har ju också jättefina adventsfönster! Jag gillar verkligen den svarta höga staken med äpplen (?) hängandes i armarna. Jättefin!

Vad duktiga dina hanhundar är som tar det så lugnt när Allie löper! Jag skulle aldrig kunna ha Nora instängd i ett eget rum så där, ibland måste vi ju stänga in hundarna när barnbarnen är här eftersom de är hundrädda, men Nora blir alldeles ifrån sig och ylar hela tiden. Så nuförtiden stänger vi bara in killarna, barnen får helt enkelt gilla läget med Nora och det går riktigt bra.

marianne

11 Dec 2013 10:04

Jag har läst om trickträning och funderat på det. Jag har förstått hur det fungerar, men har liksom inte fått ihop att det skulle passa mej som är så otålig. Jag skulle nog behöva ha någon som sparkade igång mej...alltså visade att åtminstone en sak skulle fungera med Ava...hon är så himla stark, kanske skulle träna med Magnus först?

Nina Liljedahl

11 Dec 2013 10:06

Sv: Tack för tipset om att hyra av Stallsberg, Fredrik har erbjudit sig att komma hit och gräva ur lösdrifterna, men inte sagt något om att hyra ut.

Jag har faktiskt inte kollat begagnatmarknaden nu på ett tag, får nog ta och göra det pronto!

Kommentera

Publiceras ej