så åkte jag och hämtade pudlarna. Karin är på kongress hela veckan. Jag hade lite bråttom för jag skulle hem och ha valpkurs. När jag var uppe vid duntis så började bilen låta. Det lät som något var löst.

Det dunkade värre och värre så jag ringde till Tomas som kom. Då såg han att ett framhjul var helt löst! Det höll på att ramla av för alla bultar var lossade!

Nu är frågan om någon gjort det på flit eller om det är något galet med bilen som gör att de lossnar. 

Mina kursare var snälla och plockade fram stolar och satt redo när jag kom ut! Och vi fick bara några regndroppar på oss!

På eftermiddagen åkte vi in en sväng till Biltema och Rusta. Skulle ha tandkräm men handlade en full kasse med annat också! Bland annat förvaringlådor som man inte kan få för mycket av!

Sen blev det lite plock i landen och växthuset. Det växer så otroligt mycket! Tyvärr har det kommit ohyra på en växt. Jag tror det är mjöldagg när jag letar på växtsidor på nätet. Ska testa med bikarbonat, såpa och vatten! Det ska vara riktigt bra!

Tomas har kastat fresbee med hundarna. De älskar det. Ja våra hundar  alltså! Pudlarna låg hos mig i växthuset!

Lite godissök blev det med för allihop.

Nu på kvällen satt jag i fotbad. Det var så skönt!  Sen gick vi en liten en sväng med hundarna. Nu ska håret torka till lite innan det är godnatt!
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej