Vaknade med värsta huvudvärken. Så utan att tända några lampor så tog jag en huvudvärkstablett och lade mig i soffan, hos hundarna. Efter en halvtimme släppte det så då gick vi ut. Hästarna gnäggade upprört!

Tror jag fick lite barnbaciller av de små grynen som var här i helgen!  Men det är inte så farligt, bara lite förkylning!

I tisdags hade vi p-möte på förmiddagen. Då var Allie med. Hon stortrivdes. Men det är lite tråkigt med hennes öga. Känns som det inte har läkt så bra. På fredag ska vi på återbesök. Hoppas hoppas!

På eftermiddagen hade jag en privatlektion med en storpudel med matte. De hade tränat hemma så det gick mycket bra tyckte jag. Hoppas att det fortsätter likadant! Men jag blev helt stelfrusen efter. För lite kläder och råkallt!

Sen åkte jag till ica och handlade. Vi har börjat med matkassen igen. Så bra att få lite variation på middagsmaten!

Igår, onsdag, var jag på massage på förmiddagen. Det är superskönt och bra! Fattar inte att hon hittar alla små knutar.

På eftermiddagen kom Lena och vallade med sin lilla Hollie som är ca 1 år. På lördag ska de förhoppningsvis ta VP, dvs vallhundsprov. Det gick så himla bra så vi var alldeles rörda både Lena och jag. Snacka om att dansa med vallhundar!

Sen var det som vanligt en massa stalljobb. Hur mycket skit kan det bli efter 6 hästar.....

På kvällen var jag med om så omtumlande saker. Har inte kunnat smälta det ännu. Cattis och jag var hos Monica på meditation. Det var sista tillfället så hon sa att vi skulle prova att vara medium, dvs få kontakt med andra sidan. Det var otroligt på så många olika sätt. Jag tror ju inte att jag kan. Jag tycker bara om gå dit, att bli ledd i en meditaton och ha en lugn kväll bara för mig själv.

Men nu ville hon att alla skulle prova. Och det gjorde vi och det gör mig fortfarande darrig när jag tänker på det.

Sen skulle jag hem och sova, själv, för Tomas är i Tyskland. Men det gick bra! Sov som en stock, men vaknade tyvärr med huvudvärk som jag sa nyss!

Snart kommer Karin, då blir det kaffe.


 

4 kommentarer

marianne

08 Nov 2013 08:44

Men åhhhhh vilken mysig bild, vad fina ni är där i soffan <3
Men vad spännande, jag väntar med spänning på att få höra vem du fick kontakt med och vad du fick fram.

Jobbigt med Allies öga, en repa på hornhinnan? Du skrev det innan, men gick inte tillbaka och tittade :-p

sv: jag ska koncentrera mej och prata med Magnus igen, jag är lite bortskämd eftersom både Ava och Brigade småpratat med mej utan att jag bett om något.

Jag hoppar inte högt heller, tror jag blivit lite feg, men högsta jag hoppat på banan är 1.10, idag tycker jag 80 är för högt haha

Nina Liljedahl

08 Nov 2013 14:20

Jag säger som Marianne, jag vill också veta mer om vad som hände på yogan. Fick du kontakt med någon?

Jag har också haft huvudvärk hela morgonen och nu under dagen, men äntligen börjar den släppa.
Karin red förbi här förut och blev utskälld av våra "vakthundar". Men hästen blev inte rädd som tur var (vad jag kunde se). Var det Beris hon red? Jag kan ju inte vem som är vem av era hästar, vet bara helt säkert vem Tindra är.

Ja det är helt otroligt skönt med utebelysning och mer ska det bli, jag tror att det är sju lampor totalt som Håkan tänkt sätta upp. Tänk vilken tur vi har som har honom!

marianne

11 Nov 2013 09:26

Visst är det härligt att få kontakt?
Men vad hemskt med killen som kört ihjäl sej :(

Tonåren är en tid att ta reda på vem man är...så det är tydligen många som är vegetarianer några år då.

Vi har haft lamm några somrar, det här var andra sommaren utan, jag saknar verkligen köttet, egentligen vill jag ha några tackor på gården, min plan är att få till en ordentlig hage för det.

Jag köper highland cattle kött från ett par vänner, vilt får vi från Marias man som jagar, tupp, anka och kanin har vi ju själva så "köpekött" äter vi jättesällan...blir mest nötfärs i så fall.

Anita

18 Nov 2013 18:21

Söt bild :D

Kommentera

Publiceras ej