Har jobbat tisdag, onsdag och kom hem imorse. 

Satte på kaffe och funderade på varför vattenpumpen lät hela tiden. Det visade sig att vattnet var slut! Brunnen var tom. Tomas hade fyllt på vatten hos hästarna och glömt stänga av!

Jag fick några liter av grannen så länge. Sen fick jag klara mig utan att städa toan, som jag hade tänkt!

Var och handlade i Fornåsa och mötte kossor som var på rymmen! Sen dammsög jag och grejade lite inne till Tomas kom hem.

Som tur var så var det inte så svårt att få igång vattnet igen!

Efter en kopp kaffe gick vi ut. Jag mockade lite medans Tomas fixade med pumpen i stallet. Sen ner och fodrade fåren vid Verns lycka. Vi cyklade med vovvarna. 

Det blir mörkt snabbt nu på kvällarna. Så ute blir inte mycket gjort.

När vi kom in tog vi itu med lite städning. Sen åt vi och kollade på tv. Jag väntar på att ett program ska sluta så vi kan gå ut. Vikings heter det och är så våldsamt så jag vill inte se!

Gäsp! Tur att jag är ledig imorgon.

Jim hos min brukare Mattias
 

3 kommentarer

Nina Liljedahl

18 Oct 2013 11:32

Vilken tur att brunnen fylldes på så snabbt igen! Man är ju verkligen begränsad utan vatten.
Vi har kommunalt vatten inne i huset och brunnsvatten ute, det är ganska bra att ha kommunalt när det är strömavbrott en längre tid eftersom vattnet inte försvinner då.

Vad mysigt att du kan ta med dina hundar till M. Det är säkert väldigt nyttigt för honom att få umgås med dem ibland.

Sv: Jag hade transporten hemma i tisdags, men det tar sån tid att köra hästarna i den eftersom vi ändå måste gå ner till Tornby för att lasta. Det funkar inte att göra det i hagen bland alla lösa hästar och på vägen utanför hagen törs vi inte lasta pga trafiken. Så det gick snabbare att gå hem med pållarna, även om det blev lite "körigt" ibland med hästarnas olika viljor ;-)

Helén

18 Oct 2013 17:30

Halloj vännen!
Har du inte glögg hemma, värm till och lägg dig framför tvn eller läs en god bok..ingen hundbok utan en "vanligt" så blire lite avkoppling <3

KRAAAM å ANDAS ;-D

Nina Liljedahl

20 Oct 2013 19:27

Förlåt jag glömde precis att höra av mig till dig i fredags om selen :-(
Jag är ledig tis-, ons-, tors- och fredag, kan någon av de dagarna passa dig?

Ja du, man slutar aldrig att förvånas över hästarna. Men det är lite roligt att tre av våra "ensamvargshästar" har fått bästisar i sommar, jag hoppas att det håller i sig för man ser ju hur bra de mår när de har en "käresta".

Kommentera

Publiceras ej