Idag har jag jobbat. Sen var det så varmt och skönt ute så jag var ute och rensade rabatterna och mockade i hagen innan jag gick in och fixade kvällsmat.
 
Lördag och söndag var det varit varmt och gött också. Det tråkiga är bara att när man har folk hemma så står man mest vid spisen :-( Det där måste vi lösa, nästa gång. När man är några stycken så tar allt mycket mer tid. Mat, disk och allt runt omkring. Dessutom orkar jag inte nu när jag har ont. Blir helt slut.

Hilma har blivit en häst-tjej iallafall! Förra sommaren vågade hon inte alls vara nära hästarna. I höstas satt hon typ en sekund (!) på en häst och nu ville hon rida varje dag! Snart är nog Kasper också igång. 


Birkir hälsar på Kasper


Tindra är nyfiken


Flasklammen Mira och Rakel vill hälsa på barnen





Kom nu hästen!


Hilma borstar Berserkur


och rider i rundpaddocken som " de stora flickorna" 
 



3 kommentarer

marianne

22 Apr 2014 10:32

Ojoj..vad ska det bli av den lilla Hilma? Vilken tuffing <3

Ja så har jag tänkt många gånger, när ungarna är här..det ska lagas mat och plockas fram för att äta, sen vill dom göra saker så jag måste säga "sen" och plocka undan allt, medans dom står och trampar för att jag ska bli klar för nya aktiviteter...helst av allt vill man ju vila en stund men det hinns inte med...visst är det enormt kul att ha alla här, men som sagt, men blir ganska trött av allt runtomkring.

sv: det är förstås så...alla tänker på turhästarna, när jag läst ditt svar kom jag att tänka på den första islänningen jag stötte på, det var i början på 70-talet, han hette Vakklav och var lite bockig och busig.
Det var kul att höra om alla dina hästar, men jag kommer nog inte att minnas namnen på dom haha

Stina

22 Apr 2014 20:55

Härliga bilder på barn och djur - man blir glad av att se dom !

Ja, det där med mat och disk när man blir några stycken =(

Nilla

24 Apr 2014 01:41

Vilka goa bilder på barnen tillsammans med djuren!

Kommentera

Publiceras ej