Det är svårt att ta sig för något. Värken gör mig begränsad. Kan inte ens åka till stan och handla lite kläder för jag vet inte om jag orkar gå.......

Ja jag hoppas operationen gör mig bättre så jag kan börja göra saker igen.


 
Idag blev det lite hundträning på fm. Jag kan fortfarande inte ladda upp filmer här. Måste lära mig! Här väntar Allie på att jag sätter på kameran! Kolla söt-tungan!

På eftermiddagen mockade jag hagen och kollade på när Karin red Freyja och Nökkvi.
När hon åkte hem lade jag mig och sov i 1,5 timme.

På lördag är det dags att åka till Stockholm igen för andra tillfället på terapihundsutbildningen. Får se om jag klarar att åka iväg.

Ikväll tittade vi på sveriges yngsta mästerkock. Vilka goa ungar! Superduktiga dessutom!

Lunch!
 

 


2 kommentarer

marianne

24 Apr 2014 07:25

Fina Allie!
Du kanske inte ska hålla på att mocka heller om du har så ont? Jag hoppas du klarar att åka på din kurs.

Är hon inte underbar den lilla Cleo? Åh vad jag gillar henne...hon gör hela programmet, och så den lilla Selma...söta ungar.

Jo den hunden kommer nog inte att springa där länge till, men tyvärr tror ajg någon stackare kommer att köra på den, jag kör VÄLDIGT sakta där nu i alla fall.

sv: Jag har blivit duktig på att hålla mun i de flesta situationer och att "inte se" saker som retar upp mej, men när det gäller djuren KAN jag bara inte hålla mej....men synd att det var ett barn som fick skällning, när det är föräldrarna som jag skulle vilja ruska om.

Stina

24 Apr 2014 17:59

Hoppas verkligen du kommer iväg på din kurs !

Kommentera

Publiceras ej