I söndags jobbade jag. I måndags jobbade Karin och jag ifatt hemma. Både ute och inne.

Igår var jag hos frissan på förmiddagen och sen var jag och köpte en present och sen på Ö och B och handlade.

Dagen gick fort! På kvällen skulle vi till Linköping på årsmöte med Blå stjärnan. Mio och Jim fick följa med och visa lite terapihundsträning. 

När vi kom hem så drack vi kaffe med Victor ( som kommit hem från Uppsala) och Tomas. De hade varit och provat en bil i Tranås som vi ska köpa.  En lite bättre bil än de vi har.

Det blev sent i säng. Ont hade jag med eftersom jag glömt att ta  medicinen på kvällen.

Sov dåligt. Upp klockan 6 imorse  och ut med vovvarna. Tomas fodrade.  Sen åkte jag till jobbet på p-möte.

När jag kom hem drack vi kaffe, Karin, Victor och jag. Sen gick vi ut i solen och njöt. Mockade i hagen och Karin red också. Mio fick följa med henne ut en sväng.

Victor och jag hämtade posten. Jag hade fått post från ortopeden, men jag hade så ont, var trött och mådde illa så jag lade mig i soffan och somnade, utan att öppna den.

När jag vaknade och öppnade brevet så har jag redan fått en tid för operation! Jösses, nu går det undan! Jag skulle ju först få info och sen vänta 2 månader. Men nu fick jag tid 19 maj.

Men oj! 3 månader blir man sjukskriven och det var mycket restriktioner. Ja det är ju bara att göra som man ska, så det blir bra!

Klockan 17 började jag jobba igen, så det var gasen i botten när vi hade ätit lite blodpudding.

Ikväll var vi och handlade inför påsken. Vi gick till affären och jag hade inte särskilt ont i höften. Det är så himla olika. Vissa dagar (eller tider på en dag) kan jag knappt gå och ibland känns det skapligt.

Imorgon jobbar jag till 12. Blir en lugn fm eftersom vi handlade ikväll. Skönt!


När jag åker hem imorgon ska jag åka till Ica och hämta min facebook-vinst. Ett påskägg från Marabou! Jag gillar ju blå Fazer om jag ska äta choklad. Men det finns väl andra som kan äta hemma!

Imorgon kommer Robert med familj och ska bo några dagar. Så mysigt att ha alla hemma.


 

 



3 kommentarer

Nina

16 Apr 2014 23:23

Men hjälp vilket flyt du äntligen har fått! Operation om en månad, det blir ju jättebra, då hinner såret läka innan det blir allt för somrigt och varmt. Och att ha rehabilitering under sommaren när man är lättklädd och varken kallt, snö eller is måste väl ändå vara optimalt?!? Kanske var det ändå någon mening med att det inte blev någon rötgen redan i december?

Nilla

18 Apr 2014 01:49

Men vad bra, säger som Nina, perfekt tid för operation och att få rehabilitera sig under sommaren. Perfekt ju, ibland skall man ha lite tur i oturen :). Som den gottegris jag är, så säger jag bara mums till din vinst ;)

marianne

20 Apr 2014 08:18

Men det är ju snart ju???
Härligt....och som de andra säger, det kunde ju inte komma bättre tidsmäsigt :)

wow vad choklad!!!! Om jag köper så blir det alltid Marabou premium, 70 eller 85%

Kommentera

Publiceras ej