Var på röntgen 7.50 imorse. Om 7-10 dagar får jag svar.

Åkte sen direkt till mamma som fyllde igår. Karin kom med pudlarna också. Smilla lyckades ge mig en smäll på läppen så blodet sprutade!! Nu har jag fläskläpp!

På hemvägen stannade vi en snabbis på Lindex som hade rea. Köpte 3 toppar och provade 2 par jeans som båda var för stora! Och jag orkade inte hämta andra så det får bli en annan dag. Karin smet in på HM och hittade jacka, skjorta och linne på rea. Riktiga fynd! Jackan skulle jag också velat ha!

Klockan 11 var jag hemma igen och tog ut vovvar och fodrade i spöregn! Fy farao!

När jag lagade mat så ringde Hemdeli, en bil som säljer fisk och kött vid dörren. Jag handlade fisk för 2400.....Så nu har vi ett tag. De kommer var 3:e månad.

Sen skulle jag se Ryttareliten på play. Somnade hela tiden så jag gav upp och la mig ner. Sov i flera timmar.

När Tomas kom gick vi ut och jobbade. Det duggade bara lite då.

Sen har vi ätit, hängt i soffan och jag har läst i en av böckerna till utbildningen. Jag somnade igen.....

Nu var vi ute och fodrade igen. När vi skulle gå med vovvarna så var Allie borta! Hon återfanns i kaninboxen. Vi ropade och ropade men hon bara satt tyst och väntade! Vad glad hon blev när vi öppnade!



 
 
 
 
 

3 kommentarer

marianne

10 Apr 2014 08:49

Men? Ska det ta så lång tid att få svar på röntgen?

Vad söt Allie är med kaninerna.
Vår förra hund la sej i halmen och blev instängd i en hästbox en gång, jag letade och letade efter henne halva dagen...ropade och var till och med ute på byn med bilen för att leta....inte ett endaste litet gläfs kom från henne när jag sprang runt och var orolig haha...en gång gick hon till ridhuset och la sej på läktaren...då åkte jag runt överallt och letade, tills en tjej ringde och sa att hon låg där...stackarn, hon var gammal då och förvirrad, hon var ju ofta med i ridhuset så hon kände igen sej.

Stina

10 Apr 2014 13:38

Oj ! Vilken väntetid för att få svar - fy vad jobbigt =(

Så söt där med kaninerna - min Troja hade som självvald uppgift förr i tiden att vakta kaninerna vi hade i stallet - hon kunde sitta i timmar och bara titta på dom =)

Nina

10 Apr 2014 21:14

Men shit! Varför hörde inte fiskbilen av sig till oss också? Vi har ju handlat av dem tidigare. Det är så himla bra att ha fisk hemma i frysen, så man inte behöver tänka på att handla det. Har de redan levererat fisken till dig? Be dem gärna att höra av sig till oss också, nästa gång de ringer är du snäll.

Ja ridningen....den har minsann inte känts så lockande de senast dagarna. Jo i dag var det ju rätt bra väder, men jag har inte varit hemma under större delen av dagen. Nästa vecka kommer mina barnbarn, men veckan efter påsk kanske vi kan få till det, eller veckan efter det ;-)

Kommentera

Publiceras ej