Har vi visst fått! Regn och sol om vartannat!
 
På fm var det helt ljuvligt väder. Vi satte om fårens staket, med lite hjälp av grannbarnen!
 
 
 
 
 


Sen gick vi hem och plockade av en hel del björnbär. Men jösses vad getingar det är på dem! Har aldrig sett det förut!

Lagade abborre i gräddig dillsås och bakade en äpplepaj. Använder min bok om smarta godsaker och exprimenterar lite. Idag blev det kokosmjöl och mandelmjöl och nötter i degen. Något torr blev den. Men god smak!

Sen har jag kokat 3 sorters bönor som ska frysas in. Mums!

Jag var ridsugen. Tomas ville greja med transporten. Den blir så fin så! Karin åkte hem efter att ha haft 3 ridelever och ridit sin Freyja. Men jag traskade ner och hämtade Birkir längst ner i hagen. Bra promenad! Det duggregnade, men vad gör det när jag får sitta på guldklimpen!
 
 
Foto från ridlägret!
 
Jag var lite konstigt yr i huvudet när jag red. Tänkte att det kanske var för jag tog en stark värktablett lite tidigare för jag hade så ont i nacken.

När jag hade ridit så dök jag ner i landen och rensade ogräs och var lika yr då med. Fattade inget....

Efter en stund gick vi in och skulle laga mat, men jag blev värre med yrseln och mådde riktigt illa. Jag lade mig på soffan och bara blundade i en hel timme. Sen mådde jag lite bättre. Men nu tror jag att jag vet vad det är. Ska ha mens vilken dag som helst och så här mådde jag för en del år sedan. Blev som influensasjuk varje gång innan det började. Sen gick jag på Ringblomman och fick behandling och det minskade betydligt och när jag dessutom började med Femal balans så försvann det! Men jag har inte ätit det på en månad, för paketet tog slut! Dags att köpa och börja igen, helt klart! 

Nu ska vi ta en rastningrunda med vovvarna och ge hästarna en tuss hö!
 
Godnatt!
 
 

1 kommentarer

marianne

26 Aug 2014 09:59

Vi har samma väder här, ena stunden klär man av sej för det är för varmt, och sen hinner man knappt slänga på regnkläder när himlen öppnar sej.

att du vågar rida efter du tagit medicin? Det vågar inte jag...men vad konstig med yrseln före mens....hoppas det ordnar sej när du får din Femal balance....är det nåt kosttillskott?

Visst är det ovanligt mycket getingar i år?

VAd har du för transport? Jag har sett en förr, men inte kollat så noga....jag har börjat titta på fronturlastade kärror, men vet inte riktig,det är ju dumt om hon inte kan gå ur bakåt...

sv: KAn det varit sån där racclette ost...antagligen stavas det inte så, men du vet vad jag menar?

Ja Tilda är duktig, hon har ju motionerat Ava i skogen då jag inte orkat/hunnit, men meningen är ju att bara jag ska träna henne..det hade jag ju bestämt, emns en blir jag så snäll när nån frågar...haha...konsekvent, vad är det?

Kommentera

Publiceras ej