Ska jag ladda upp dagen i bilder! Klockan är 00.30

Nytt grus!
 
 
Hundlek med alla vovvar!
 
Hundgos!
 
 
Mio och Karin
 
Hallon och Björnbärspaj, underbart god och ganska nyttig!
 
 
Terapihund, fast utan utbildning (troligen medfött!)
 
Experiment: Inlagd sqaush med limeblad, vitlök och chili!
 
Sen fick vi kräftor som vi kokade!
 
 
Jag har ridit med, fast det blev ingen bild! Disa red jag för första gången. Det var kul och gick bra. Men jag håller mig på ridbanan, än så länge.......
 
Godnatt!
 
 

2 kommentarer

marianne

11 Aug 2014 10:48

Den pajen ska jag försöka komma ihåg att göra, vi äter ju sällan eller aldrig något sån´t men snart kommer ett litet barn hit och då kanske den blir uppäten av andra än hönsen hihi

Kräftor ja.....jag hade inte ens koll på att det var dags, frågade Janne när jag såg alla fb statusar haha

Sv: Det är ju lite svårt med polisen i en sån här liten by, dessutom är ju jag "främling" här så ingen tar mitt parti kan jag tänka.
För några år sen var det två karlar som red på fyllan genom byn, utanför mina svärföräldrar skulle som stila för barn och drog i tyglarna tills hästarna stegrade....sen kom dom förbi i skogen här nedanför. Jag såg vem det var, men nämnde aldrig de vid namn, men jag skrev på gästsidan i klubbens hemsida, når i stil med "Med tanke på vad som hänt i helgen, så undrar jag om alkohol och hästar hör ihop" kommer inte ihåg exakt, sen fick jag så mycket skit så du kan inte tro...trots att de flesta måste ha sett dom och den ena var ordförande i klubben.
Det var långritt med många barn, dom hade stannat vid en grillstuga och pausat...grillat korv och fikat, då dök dessa karlar upp, med plunta och dessutom "beordrade" dom den som var där med bil, att hämta en kasse öl hemma hos en av dom.
Jag säger bara det...TUR jag inte var med!
När jag sen ifrågasatte så var det jag som skulle skämmas..."man får göra vad men vill på sin egen gård" hmmm

Angående Ava, vad menar du? Vildhäst? hihi

Stina

11 Aug 2014 22:36

Så mysigt ni ser ut att ha det på gården !

Kommentera

Publiceras ej