Och gick en timme med hundarna. Jätteskönt! Älskar augusti! Pratade med en granne som bor nära och sen 2 små skolbarn som väntade på skolbussen.
Åt frukost, vek tvätt och sen tog jag en halvtimme på Bemern. 
 
Till fikat kom min vän Cattis. Vi träffades för några år sedan på en bussresa med min brukare. Hon var med en annan brukare. Men numera har hon hund-dagis. Vi ses när vi har tid, annars blir det telefonen mycket!
 
Hon är en mycket omtänksam och snäll tjej. Några år yngre än mig, så hon har 3 yngre barn. Men idag var det bara vi två. Så skönt, vi har alltid mycket att prata om. Hon är väldigt medial och idag ville Allie henne något! Jag såg så tydligt att hon ville något! Hade  satt upp ett galler så hundarna skulle vara i hallen,men Allie satt och bad om att få komma in. Det gör hon aldrig annars!! Sen låg hon limmad på Cattis tills hon åkte hem.

 
När Cattis hade åkt hem gick hundarna och jag till skogen och virrade! Jag är ju totalt lost! Plockade en hel påse, med vad jag tror är Karljohan-svamp! Gott vad det iallafall.
 
Men Allie rullade sig i skit och badade i en dypöl så jag var tvungen att bada henne när jag kom hem. Så lunch hann jag inte med......

Kl 14 skulle jag vara hos sjukgymnasten. Fick en rar yngre tjtj som var duktig. Jag ska få hjälp med att träna upp mina svaga muskler. Jag är väldigt ojämt musklad dessutom.
 
Handlade en massa gott till kvällen (var ju vrålhungrig!) och sushi till väldigt sen lunch.
 
Em och kvällen har jag städat i min lilla fikarum, där vi sitter vid regn,på mina kurser. Städade även sadelkammaren så där är fint nu!


Nu har vi ätit och jag har skrivit ut papper till kursen imorgon. Valpkurs!
 



Natti!
 
 

1 kommentarer

marianne

24 Aug 2014 09:19

Dina portioner ser alltid så goda ut, är det kycklingfile´ på spettet? Och sen, vad ligger bredvid? Det gula vid salladen....

Jag fattar inte hur du kan hinna och orka med så mycket hela tiden.....suck!

Ja, att riva alla stolp, skruva ur alla isolatorer, kapa till och spetsa nya, mäta avstånd, göra hål och slutligen banka ner...det tar lite längre tid än man tänkt, sen ska det mätas var nya isolatorer ska sitta, skruva i och slutligen dra repet....ja, ja det blir väl klart om nån vecka, nu försvann ju denna dagen då ajg åker med Ava på tävlingen.

Kommentera

Publiceras ej