Jag var fortfarande mjuk i kroppen när jag vaknade, efter igår! Så himla skönt!
 
Fast imorgon lär det vara värre! Idag har jag nog gjort lite väl mycket!

Gick upp kl 7 då Tomas åkte till jobbet. Hann massor på fm! Stallet, städade köket och gick en promenad på ca 2 km. 
Lagade lunch. Det fick bli sqausch, igen, 2 ägg och sallad!

Sen har jag följt skogsbranden som härjar, både på radio och tv. Det är ju så hemskt! Jag känner flera som bor nära och fått förvarning om flytt!

På em åkte jag och handlade. I affären berättade de att det varit inbrott på ett par ställen, så jag fick bråttom hem.....Hade inte låst. (om det nu hjälper!)

Sen var jag sugen på en sväng till med hundarna, det känndes så bra i kroppen! Har haltat och haft ont i ryggen innan jag var hos Lena.

Vi tog en runda på 4 km ungefär. Härligt! Så långt har jag inte gått på över 1 år.  Träffade en nyinflyttad granne som var jättetrevlig! 

När Tomas kom hem så småstänkte det, men vi hade planerat att rida. Han tog Disa och jag Birkir! Det var så kul!

Det blev en sväng på en halvtimme bara. Lagom start! Men jag både travade och töltade! Sist blev det ju bara skritt! 

Nu har vi ätit och sett på Allsången. Varit ute och delat upp hästarna och sen tog vi lite jordgubbar när vi kom in. Gott! 
Nu är det godnatt!
 
 

1 kommentarer

marianne

06 Aug 2014 10:49

Aj aj, ta inte ut dej nu, du får spara lite på krafterna, men jag vet hur det är.....man passar på när man känner sej ok och det får man ångra dagen efter.
Själv känner jag mej som överkörd av en ångvält, vet dock inte vad jag gjort för att känna så....kanske slarvar med träningen?!

Det är så hemskt med branden, jag känner också ett par som bor där uppåt...det går inte att föreställa sej hur dom har det :( Jag funderade ett tag på att försöka ta mej upp för att hjälpa på något sätt, men det blir inte så....

Jag har svarat på din kommentar i min blogg :)

Kommentera

Publiceras ej