Sitter vid tv:n och har just ätit en räkmacka och lite brieost på en jättegod fröig knäcke!
 
 
Jag hämtade pudlarna vid lunch.
Det blev ingen matta köpt idag. Men kattmat köpte jag. Det var 150:- rabatt på den sorten jag har köpt senast. Royal canin outdoor heter den tror jag. Förut köpte jag whiskas men Camilla "skällde" på mig och sa att det var bara skit! Hon jobbar på djuraffären och sa att jag skulle ha något bättre! 
 
Våra katter har blivit fruktansvärt feta! Så läste jag att de ska ha 40-60 gr/dag!! De har fått minst det dubbla!  

Så nu ska det bli ordning på torpet! Det är ju inte meningen att de ska rulla fram! Dessutom blir det inte dyrare med en "fin" mat om man ger rätt giva!

I eftermiddag har jag mest städat och plockat. Tränat lite med hundarna också.

Stoffe hämtade pudlarna och Tomas och jag gick ut med hundarna och gjorde klart i stallet. Astrid, katten, har varit ute på em. Men hon är lite rädd för de andra två. Och de är lite småsura på henne. Så nu fick hon hon gå in i sadelkammaren så hon kan vila och äta.
 
Imorgon ska vi avmaska hästarna. Misstänkte att de hade mask och skickade in prov. Beris och Nökkvi har stått och kliat svansen  och Tindra var dålig i magen häromdagen. Skickade på henne, då vi hade en sån låda hemma.
 
Hon hade mycket blodmask. Fy tusan!  Vi mockar ju mycket i hagen men det går ju inte att mocka hela. Den är ju enorm! Eller vi har ju flera rättare sagt. Tomas harvar dem som går, men inte i skogsdelen förstås.

 



 
 
 

2 kommentarer

Amanda Jona [SPONTAN]

13 Dec 2014 10:52

Åh vad den där räkmackan såg god ut!

marianne

15 Dec 2014 08:51

Mina katter får royal canin för steriliserade katter, innan Norriz kom höll jag portionerna, men den där lilla är ju konstant hungrig och tigger hela tiden, det går bara inte att nonchalera honom, och det går ju inte att ge en och två som blir utan....suck :(
Otiz går dessutom till grannen och äter.

Kommentera

Publiceras ej