Jag slutade jobbet imorse. Jobbade från 17 igår kväll. Det var ett kort pass. Men igår var en galet stressig dag.
 
Jag var på p-möte på fm till ca 11, sen handlade jag på hemvägen. Kom hem hungrig och stekte pannkakor, sen var klockan redan 13.

Ut och jobbade och tog ut alla hundar. Pudlarna var här och de har tyvärr börjat löpa, så det är lite passning.....
 
Jag mockade i hagen, packade foder och fyllde på vatten. Sen hann jag inget mer innan det var dags att åka tillbaka till jobbet.

Imorse när jag kom hem tog jag en riktigt härlig promenad med hundarna. Letade reda på en blivande stig där det är röjt för en kraftledning. Om vi kan trampa upp där så slipper vi rida och vända på ett ställe, utan kan rida runt istället, vilket är trevligare! Jag rekade lite och det kommer nog att gå bra!

Sen kom Karin och då blev det kaffe. Och lite gott till det.
 
När vi kom ut så packade jag foder och Karin tränade Disa inför morgondagens tävling! De ska ha 80 tals tema! Så Disa fick benvärmare!
 
 
Disa smakade på halsbanden!
 
 
Bevärmarna åkte förstås ner, men fröken Disa brydde sig inte. Hon är cool!
 
 
Tölt!
 
Disa undrar vart de andra hästarna är!
 
Efter en stund kom My, Moa och Marie. Men då var det mörkt så jag kunde inte fota. My provade att rida med sin fina gula dräkt (får fota imorgon) och sen kom vi på att det ska vara musik på tävlingen så vi satte på musik i Maries bil! Sen ropade vi och applåderade! Hi hi! Det kommer nog att gå bra!
 
Ikväll har vi sett idolfinal och ätit kycklingwok. Sen drack vi kaffe och ett glas Amarula. Jim ville smaka min likör! Fyllehund!
Nu ska vi se vem som vinner Idol.......

2 kommentarer

Nina

06 Dec 2014 13:28

Oj vad rädd jag blev först, att det var något riktigt allvarligt med Disa eftersom hon hade "bandage" på alla fyra benen och som gick extremt högt upp också. Tur att det bara var maskeradkostym!

Jag blir så nyfiken på var ni ska anlägga en stig. Vi kanske kan rida där tillsammans någon gång? Fast det får bli tidigast i januari, nu i december ska jag jobba lite extra innan det drar ihop sig till jul och nyår när familjen kommer hem. Är det den här stigen du skrev om på fb?

Stina

06 Dec 2014 19:44

Haha, snygga benvärmare =))

Kommentera

Publiceras ej