Sov till 7.30. När jag vaknade drömde jag en konstig dröm. Jag jobbade i en charkdisk och en psykisk sjuk kille kom in och jag pratade med honom från morgonen tills vi stängde! Vi stod på varsin sida av disken, timme efter timme. Konstig dröm!
 
När Karin kom så drack vi kaffe och sen fortsatte vi ute en stund. Det var inget vidare väder så vi bestämmde oss för att åka till Sharpman. Både Karin och jag köpte nya kängor, likadana. Mina Vikingkängor från förra året läcker. De är hål i! Går ju i dem dagligen, nästan året om! En del hundgodis och ben  inköptes också.
 
Fast idag gick det åt icebugs! Det var som spolad is ute efter regnet inatt.
 
På hemvägen åt vi en burgare på Max. Det var gott!

Sen åkte vi förbi gårdsbutiken Grepstad  och köpte lite. Jag hittade speltmjöl igen, det har de haft slut på ett tag. Ägg, glögg och te blev det med.

Karin åkte hem och här fortsatte kvällen som vanligt med mat, djur och lite tv. Såg Bonde söker fru, sista avsnittet. Den här omgången har inte varit jättekul, tycker jag. Tjejerna åkte ju hem!
 
 
 

1 kommentarer

marianne

18 Dec 2014 08:30

Lite skum dröm, ibland när det är så där tydligt, tror jag att den har någon mening, vad tror du?

Jag tycker också säsongens bonde söker fru har varit konstig och lite tråkig....kanske har man sett klart på den sortens program?!

Det var rena isgatan här med i går....men så tunn att den inte syntes...livsfarligt ju!

Kommentera

Publiceras ej